Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da się tak zrobić

Jak najłatwiej...

Polecane posty

Gość da się tak zrobić

? Da się powiesić na klamce od drzwi do swojego pokoju czy lepiej spróbować czegoś innego? Wolałbym to zrobić "domowym sposobem", żebym nie musiał nic kombinować.

Gość podobno sie da
ale ja nie mam pojecia jak sie mozna na klamce od drzwi powiesic. a czemu sie chcesz wieszac jesli moge spytac?

Gość da się tak zrobić
Bo już mam dość! Mieszkam z rodzicami, nie mam żadnych widoków na pracę i ogólnie życie jest do d... :-O

Gość da się tak zrobić
To w jaki inny sposób można się w domu powiesić? Przecież niektórzy wieszają się we własnych domach.

Gość da sie tak zrobic
Dzisiaj opetal mnie szatan. Od 5 lat nie bylem u spowiedzi. To chyba ztego.

Gość i to jest problem
? Mnie właśnie matka z domu wyrzuca. Dobre, nie? :O

Gość podobno sie da
ja tez nie mialam pracy - wiec wyjechalam za granice. I jest cool. nie chcialbys/chcialabys wyjechac gdzies, poznac nowych ludzi, nowe miejsca... wtedy docenisz zycie. i tak jest krotkie wiec po co je jeszcze skracac...

Gość podobno sie da
to ile ty masz lat?

Gość na poprawe humoru
. . . . .*..*..*.. . .. .. ..*..*..* . . ..*... . .. .. . ..*..*... .. .. .. .. .* ....*.... .. ... .. ....*... ... .... ... ....* ...*... .... ... .... .... ... ... ... ... ..* ....*.. ... ... ... .... .. .. *.*.*.. ...*.*.* ... ...*.. .. ... ... .....*... ... ....*... .. ...* .... .....*..... ....... *..... ..... .... .... .....* .... ..... ...*.... ... .. *.... ........ ... ......* ... ...... ........*.... .....*..... .... .....* ...... .... ..... .......*..*... ....*..*

Gość podobno sie da
ja mam troche wiecej kilka lat temu wyjechalam z Polski bez zadnych perspektyw na przyszlosc, nie mialam wlasnego mieszkania, pracy, nic kompletnie, a do tego nawet nie moglam wrocic do domu rodzinnego (zreszta bym nie chciala nawet). I wzielam sie w garsc i powiedzialam sobie "dam rade". i dalam :-). wszystko zalezy od ciebie i twojego nastawienia.

No dobra, niech ci będzie, ja się w takim razie nastawiłem, że nie dam rady. Chcę tylko wiedzieć jak się mogę zabić domowym sposobem. Tylko tyle i będziecie mieli mnie z głowy.

Gość podobno sie da
no juz mowilam ze slyszalam ze sie da. ale ja bym sie bala taka smierc wybrac. bo moze bolec przerwanie rdzenia kregowego. brrrr

Gość beczka smiechu
da sie. w dosyc prosty sposob, tylko trzeba troche pokombinowac, zeby na to wpasc samemu. a dlaczego nie ma szans na pracę i dlaczego musisz mieszkać z rodzicami?

Gość podobno sie da
poza tym jak bedziesz sie wieszal na klamce to moze sie nie udac i bedziesz sparalizowany do konca zycia. i co wtedy - fajnie bedzie tak siedziec do konca zycia na wozku?

jesteś jeszcze? mam takie pytanie :masz stały dostęp do internetu w domu? masz maila? chciałabym Ci coś napisać. Wstrzymaj się z tym zabijaniem , może nie warto

Gość trt
Witaj w klubie