Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2016 Kobito zastanów się, jesteś z firmy farmaceutycznej? czy pod wpływem narkotyków? Nie każdej będą pasować wspomniane tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2016 Do Gościa z 15:31 Oczywiście, tylko problem polega na tym, że większość lekarzy przy doborze antykoncepcji nie zleca żadnych badań hormonalnych i przepisuje tabletki wg własnego widzi mi się a kobieta robi za królika doświadczalnego (jak te nie to przepiszemy inne). Brałam tabletki przez 12 lat na zasadzie opisanej powyżej. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że na plus były regularne miesiączki oraz mniej bolesne cykle. Na minus było libido bliskie zeru, dość częste upławy i migreny. U mnie tak to wyglądało ale zdaję sobie sprawę że każdy organizm inaczej reaguje. Weź pod uwagę jak często się kochasz z partnerem, czy masz jakieś przeciwwskazania do brania tabletek itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach