Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgh

Pomocy !facet przy mnie pierdzi..czy to normalne po roku znajomosci??

Polecane posty

Gość no ale jak
zriobił to raz? Notorycznie czy jak?

Gość nie to nie jest normalne
twój facet to prostak, ale pewnie wyrósł w takiej rodzinie :P

Gość hehahi
hehehehehehe po roku znajomosci to na pewno jest normalne.... przeciez to fizjologia... wąrobę ma mu rozerwać ;)

Gość pewnie podczas sexu tez

Gość ghgh
nie własnie nie raz :( terz poerdzi notorycznie bez zazenowania przy mnie :( i mowi ze przeciez musi bo go brzuch boli :( głupia wymowka pozatym jak idzie na kolp i jak robi kupe to słychach strasznie jakby stado czołgów jechalo:(to nei jest smieszkne dziewczyny:(myslalam ze jest inny ..

Gość bleeeeeeeeee

Gość skoro go boli to co ma
na to poradzić? A powiedz uprawiacie seks?

buahaa, a ty nei pierdzisz? chowasz sie na balkonie za kazdym razem, jak chcesz pryknac? czy po prostu jestes cyborgiem i nie produkujesz gazow? zacznij pierdziec glosniej niz on, jest szansa, ze po jakims czasie sie zreflektuje :)

Gość wymiary sie licza
jak mozna pierdziec w ogóle? tylko chory czlowiek pierdzi .. i jak mozna pierdziec jelsi juz przy partnerze? jestewcie chore..

Gość nie to nie jest normalne
ej wy broniący tę pierdzidupę, rozumiem, że w pracy, autobusie, kinie, teatrze, na zakupach, w restauracji itp. też sie nie krępujecie i walicie w gacie :P Jak luzik to luzik prostaki :P

Gość tylko ze nie zawsze da sie to
powstrzymac. Zresztą jesli sie jest para, uprawa się seks, to wszystkie sprawy ciała powinny być naturalne. Bo co będzie jak przyjdzie choroba i starość i ta druga osoba będzie musiała tamtej podcierac tyłek? Do takich spraw trzeba się przyzwyczaic, co nie znaczy nie miec żadnych hamulców.

Gość akurat to ze ma czasem
gazy to ejst normalne, i gdyby przypadkiem mu sie 'wyrwalo' przy tobie tez do przezycia jesli przeprosi ale powinien chodzic z czyms takim do toalety!! cham po prostu:O

Gość oj no bez przesady
mozna sie powstrzymac! owszem czasem moze sie zdarzyc ale bez przesady, moj facet przy mnie nie pierdzi dlugo juz jestesmy razem ale sie powstrzymuje, mowszem mowi ze czasem boli go brzuszek ale nie moglby sie zachowowac jak [rostak przy mnie, woli pocierpiec, zeszta mozna chyba wyjsc do toalety!

Gość brak szacunku
jest to cecha charakterystyczna dla prostaków, którzy będąc o niebo niżej np. z wykształceniem, aparycją, pierdzeniem poniżają partnera myśląc, że zyskują w ten sposób przewagę. Daj mu nauczkę: dopuść go do minety i pierdnij mu prosto w twarz, potem zwiń manele i pożegnaj prostaka na wieki, amen

Gość brak szacunku
była, a może i jest pewna nacja która podczas obiadu bekała i peirdziała szczycąc się tym i mówiąc, że jest to oznaka zdrowia. Kto odpowie o kogo chodzi?

Gość JOŁ JOŁ JOŁ
Jak to powiedziano w Swiecie Według Kiepskich: PO CO TRZYMAC BĄKA W DUPIE NIECH POLATA PO CHAŁUPIE :) :) :)

Gość gtgt
ja mam pytanie rozumię że nie tolerujesz jak w pokoju ale w łazience? przeciez w łazience tego nie mozna kontrolować. albo sie ma dobra przemine materii albo nie i juz nic sie na to nie poradzi. Tez sie zastanawim jak to bedzie mieszkac z druga osoba i nie pierdziec w łazience. Mission impossible.

Gość ghhghgh
tragiczne

Gość izzziii
to jest normalne !! i nie uwazam zeby to bylo cos strasznego, to jest fizjologia czlowieka wiec bez przesady. Nie jestescie kolegami , tylko parą wiec jak z kims zyjesz to decydujesz sie na to :P

Gość ludzie opamietajcie sie
jak to normalne? dla mnie to nie jest normalne, ze ktos sie nie umie powstrzymac, owszem, moze sie "wyrwac" sporadycznie, ale wtedy sie za to przeprasza... z waszymi matkami i ojcami tez tak sobie pierdzicie, bo to normalne? ja nie zauwazylam u siebie w domu tego, wiec dlaczego u faceta mialoby to byc normalne?

Gość nie jest to normalne
ale mój też tak robi - tyle, że po 9 latach znajomości dopiero i jeszcze się cieszy jak się na niego wkurzam. Przejdzie mu napewno takie chmskie zachowanie - jak wiele rzeczy już przeszło z wiekiem...

hm. moim zdaniem to poprostu oznaka tego, ze przy tobie chlopak czuje sie swobodnie i sie nie krepuje. oczywiscie bez przesady. ja ze swoim jestem juz 4 lata i jakos nie robie z tego problemow. fakt nie jest to az nadto przyjemne, ale dlaczego mamy udawac kogos kim nie jestesmy? np idealy ktore nie puszczaja bakow ;)

Gość Poca huntas
Bradd Pitt tez puszcza baki a Angelina Jolie tez sadzi czerstwe. Ciekawe czy robia to jeden przy drugim, hehe

Gość nie moge tego czytac..
śmiać mi sie z was chce z tych oczywiście kórzy uważaja to za chamstwo świństwo i takei tam, a dodatkowo nazywacie ich prostakami. Jesli ktos z kims jest na powaznie TO JEST NORMALNE!!!!!! Nie chodzi tu u pierdzenie komus w sopecjalnie zeby go zdenerwowac, specjalne wystawianie dupy w kierunku drugiej osoby bo to jest chamstwo w najczystrzej postaci. Jednak pyrknięcie przy swoim partnerze, partnerce jest jak najbardziej normalne przecież to jest fizjologia człowieka!!!! a ci którzy nazywaja innych z tego powodu prostakami to dzieci, które nei wiedzą co to powazny związek... współczuje takich dziecinnych poglądów, tonei jest kwestia kultury, brakeim kultury sa zachowania kóre opisałam powyżej a nei zwykle pierdnięcie jesli natura wzywa i tyle.

Gość pierdziolek
a moj chlopak sie pyta czy moze piernac jak go boli brzuch...i wychodzi do toalety albo jak jestesmy na dworze to przy mnie.....no spoko:P

Gość jest juz
taki temat-wczoraj zalozyla go siostra jakiejs dziewczyny.Moze o Ciebie chodzi?

Gość pierdziolek
:| ;> :P ;P :]