Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madchen

Macie moze jakies informacje o tej dziewczynce co wychowała sie w dżungli?

Polecane posty

Jakiegoś linka do serwisu informacyjnego albo cos. nei moge znalezc , a tylko slyszalam i chcialam przeczytać cos wiecej . Pare dni temu ponoć to pisali , że 8 latka z katastrofy lotniczej ocalała i wychowywała sie w jakimś egzotycznym kraju bez ludzi . (mogłam cos pomieszać)

Gość nie z katastrofy
kto co takich bzdur naopowiadal skas slyszalas ze z katastrofy???

o dziekuje za informacje . 🌻 no własnie kolega. było to zasłyszane, dlatego podkreslilam ze mogło coś zostać przekręcone . no i było jak sie okazalo ale to niesamowite.. ze jeszcze sie cos takiego zdarza..

wlasnie odwrotnie mistrzu, beda sie z nia fotografowaly i mowliy - patrzcie, oto kobieta, ktora nigdy nie miala do czynienia z facetem, nigdy nie zaznala orgazmu - i zyje! :D

Gość nie z katastrofy
alez ludzie maja wyobraznie ta dziewczynka poszla kiedys pasc bawoly a tu ze z katastrofy ocalala........

no tak teraz już też doczytałam . a słyszałam ze była kataastrofa lotnicza i wszyscy zgineli . i taka mała bohaterka ocalała . Tak czy siak myśle ze można podziwiać . niektórzy nieradzą sobie dziś z takimi błahymi problemami - nawet nie wymieniam , wystarczy sprawdzić obojetnie który topic na tym forum :P Nie mówi . ale krzyczy może? wiec moze my kobiety powinnyśmy tylko krzyczeć?:D

Kilka miesięcy temu był program o \"dzikich dzieciach\" na Discovery. Tam były dopiero wstrząsajace przypadki, w dodatku z Europy - córka alkoholików od 3 roku zycia wychowywana przez psy w psiej budzie, dopiero jako nastolatka trafiła do szpitala... Nie w środku dzungli mieszkała, a we wsi w Rosji czy na Ukrainie... chłopiec 4 letni, tez syn alkoholiczki, wychowywany przez sforę bezpańskich psów w miescie... No, ten jeszcze dostał szanse na normalne zycie, trafił do rodziny zastepczej, pod opieke psychologów. logopedów itp. Masakra.

o rany . to dopiero przerażające. Ja tylko taki film oglądałam własnie że z rodziny alkoholików takie dziecko się wywodziło.. ale nie sądziłam że to moze byc prawdziwe . Podali tylko prawdziwą teorie jakiegos profesora ze jesli dziecko przed wejściem w doroslosc(w przypadku filmowanej dziewczynki była to 1 miesiaczka) i nie nauczy sie mowic . to już nigdy nie będzie mogła. a pamietasz moze jak ten film sie nazywał ? moze znajde powtórke:)

Chyba właśnie \"Dzikie dzieci\", ale nie jestem pewna. Mna wstrząsnęło, to, że to się zdarzyło między ludźmi, przecież te dzieci miały rodziców, sąsiedzi wiedzieli, że w tych rodzinach są dzieci...i nic...

dzieki . w takim razie bede teraz zwracac uwage na telegazety .(na przyszły tydzien niema :( ) ale moze w zwiazku z tą aktualną sytuacja i szumem medialnym to dołożą powtórke . Może jak społeczeństwo ogladnie pare takich filmów dokumentalnych będzie bardziej odpowiedzialne ? dobra wiem juz fantazjuje.. ALE JESTEŚMY ŚLEPI I NIEPOMOCNI , .. :( wstyd być człowiekiem .