Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez szans na faceta

Niech się tu wpiszą wszystkie kobietki, które są bez szans na faceta!

Polecane posty

Gość bez szans na faceta

A bo tu i tam wystaje tluszczyk, a bo tutaj piersi za male, a bo tutaj sutki za duze, a bo charakter nie ten, a bo usmiech wymaga poprawy, a bo wyskoczyl jej pryszcz na nosie, a bo jest niesmiala, a bo... i tak dalej....

Gość harleqin
a dlaczego nie mozesz miec takiego jakiego bys chciala?? czyli jaki to jest ?

Gość hmmmmmms
pierd olę??

Gość *śmieć*
Nawet nie chce mi się rozwijać tematu...w każdym razie wkładam palec pod budkę

Trochę szkoda, że nie chcecie się tu samotne kobiety wpisywać, może jednak warto , może jednak jest jakaś szansa aby się pokazać i zabłysnąć fajnym wpisem , to nie sztuka czekać na różę , tę różę należy odebrać w realu od faceta, który będzie myślał o Tobie kobieto :)

Gość ojejojejej
ahaha to oni nie maja szansy na mnie:D:DD:D::D:D:D:D nikt mi nie skradnie serca i duszy nie dam sie:D

Gość *śmieć*
Pokazać? Zabłysnąć fajnym wpisem? Na kafe? I to ma cos zmienić? Taaaaa

Tak, czekajcie samotne aż do emerytury , może się coś zmieni i jakiś zabłąkany Książe przez komin wpadnie do Ciebie kobieto na rumaku z różą w zebach i wypowie to magiczne słowo \'kocham Ciebie\', ciekawe co z nim zrobisz , czy wezwiesz Policję ?

Gość ja tez bym
ja powiem, ze mial zle wejscie i go wywale :D

Gość ojejeojejojej
haha ciekawe ktorA DOCZEKA EMERYTURY:D:D:D

Gość drożdżakowa
gupole! sutka to piers! a to co zazwyczaj ma inny kolor i wystaje to BRODAWKA!

Gość a ja myślę jednak że ten
topic mija się z prawdą... Wiele razy w życiu "zakochiwałam się" bez wzajemnością i juz myślami widziałam, że będę nieszczęśliwą starą panną. Też wymyślałam sobie powody, dlaczego nie mogę spotkać faceta dla siebie, bo tyle koleżanek już spotkało i co??? I było to bardzo dziecinne rozumowanie. Mężczyznę, w którym naprawdę się zakochałam poznałam w wieku 21 lat, ciesze się bardzo, że moje wcześniejsze "miłości" nie zwracały na mnie uwagi, a na tych, którym ja się podobałam nie zwracałam uwagi, bo dzięki temu nie zrobiłam w życiu jakiejś katastrofalnej pomyłki. Facet, którego pokochałam prawdziwą miłością również zakochał się we mnie. Dziś jest od pół roku moim mężem i jest naprawdę wspaniale, więc... tak naprawdę to każda dziewczyna ma w życiu szansę spotkać faceta dla siebie, pytanie tylko kiedy i czy będzie potrafiła to dostrzec. Pozdrawiam:)

Gość ///////
a ja wam mówie kazda potwora znajdzie swego amatora

no jasne , jestem pewna ze wszystkie macie szanse na faceta, wyglad nie jest najwazniejszy,a milosc jest slepa juz nie raz sie o tym przekonalam .

Gość wyciskacz
posuwam wszystkie z południowej części kraju !

apropos... już wiem, że to nie wygląd... gdyby to był wygląd, to jedyną parą na tym świecie byłaby cindy crawford z bradem pittem. poza tym że nikt mnie nie chce za wygląd, to jeszcze muszę mieć paskudny charakter, taki z gatunku odstraszających, który od razu mówi facetowi NIE ZBLIŻAJ SIĘ, BO PORAŻĘ PIORUNEM. Inaczej nie umiem tego wyjaśnić, dlaczego tak marnie mi się wszystko układa z facetami. Pozdrawiam 🖐️

faceci lubi kobiety wesołe wiec moze zacznijcie sie trochę bardziej uśmiechać, i o tym nie myślcie ze jak idziecie na np. na dyskotekę to musicie kogoś poznac , idzicie sie bawic, wychodzcie z domu , ale nie dla kogos, tylko dla siebie, robcie to co lubicie , badzcie aktywne, na pewno kogos fajnego pozacie i nawet nie zauważycie kiedy. :-)

Gość korniszonek
malutka czy ty masz jakies rozdwojenie jazni ? na gorze tez sie wpialas wiec nie kapuje.

Gość bez szans na faceta
fajnie, ze topic ozyl ja tez na razie nie mam szans na faceta mam zly charakter 😭

Gość pralinka1221
no coz czasem jak sobie o tym myslę to chce mi sie plakac........ poniekad wiem czemu tak jest :jestem zamnknieta w sobie,niesmila-moze tez ale bez przesady, moje zycie bylo dosyc skomplikowane zamknelam sie w sobie,po szkole wracalam do domu,i tak to wygladalo od czasu do czasu spotkalam sie z jaks kolezankąJestem osoba sympatyczna ,mila,i rowniez na tym polega moja "innosc" jak pomagam to calym sercem ,jestem spokojna,nie lubie tlumow,nie lubię imprez ale to nie znaczy ze jestem ponurakiem wrecz przeciwnie,szara mysza-tez nie ,moze taka niepozorna, jesli chodzi o wyglad to wmowialm sobie ze skoro nikt nie zwraca na mnie uwagi a mam prawie 20 lat to znaczy ze jestem brzydka ale Wiem ze to niepradwa u mnie jest tak:ze dziewczyny -kolezanki lepsze badz gorsze ,czy kuzynka,czy mama ,czy nawet brat mowia ze jestem ladna nie pytam sie ich wprost ale np.to akurat dziwne strasznie bylo:kiedys ogladalam Kube wojewodzkiego z ola kwasniewska i kuzynka mi pisze jestes 100 razy ladniejsza-tak ni z gruszka ni z pietruszki sama nie wiedzialam czemu takie cos pisze w smsie to takie dziwne pomyslalam czy ludzie widzą toze jestem jaks niedowartosciowana czy co? najsmieszniejsze jest to ze zarowno te kolezanki jak kuzynka powodzenie maja kiedys mi jedna powiedziala:gdybys chcaila to bys miala kazdego chlopaka Z drugiej strony wydaje mi sie tez ze mam jakiegos pecha -skoro ja nie okaze zadnego zainteresowania-po prostu sie wstydzę to nikt mi tez nie okaze Doszlam do wniosku ze Dziewczyny uwazaja ze jestem niezla na urodę a widocznie nie jestem w ogole w guscie chlopakow patrzę na dziewczyny w tramwaju autobusie na ulicy i myslę Boze dlaczego tak jest urodą nie odstepuje im w niczym co ze mna jest nie tak ?co wiecej powiedzialabym ze jestem od wielu ladniejsza ,zgrabniejsza,szczuplejsza,wyzsza faktem jest ze chcodzę ze spuszczona glowa a kontakt z kims nieznanym mnie paralizuje dla mnie to straszne jest Boze tak bym chciala zeby ktos mnie pokochał.......... ale mam wrazenie ze skoro moje powodzenie powiedzmy sobie szczerze jest minusowe,nawet nie zerowe bo ja nie mam szns jak sie okazuje czyli - to juz do konca zycia bedę samoptna ale zdrugiej strony jakie powodzenie ma miec osoba nieznajca praktycznie nikogo i niechodzaca praktycznie nigdzie ......

Gość nie za piękna
Ja mam tłuszczyk, mały biust, nie taki uśmiech, zęby, nos - i co tam jeszcze było wymienione - ale dlaczego nie miałabym mieć szansy na faceta? Tego nie rozumiem.Na brak facetów nigdy nie narzekałam (w tym męza)