Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollllaaaaa

mam 17 lat i jestem z facetem 34 letnim

Polecane posty

Gość będziesz tańczyła jak ci zagra
pewnie... dzieci w domach dziecka ciągle nam mało przecież ;]... ehhss.. jak ja dziękuje bogu że ja nie jestem córką takiej młodej suki :D respect dla bidula

Gość niestety niestetyyy
Mnie facet wyglada na kryzys wieku sredniego - podnosi se samoocene kosztem malolaty. A Tobie sie to podoba bo 1) to nauczyciel (autorytet) 2) rodzice sa przeciw (taki wiek, ze co zakazane, to fajne). Nie sadzisz chyba, ze rodzice sa przeciw z czystej zlosliwosci. I ze my, jak jeden maz, nie znamy sie, nie mamy doswiadczenia... Nie myslisz, ze cos w tym jest, skoro tyle osob Ci to mowi?

Gość olllaaaaaa
Aleok w wiekszości tacy faceci wykorzystują młodsze dziewczyny ale czy naprawde nie jest to możliwe że tym razem to prawdziwe uczucie.Czy to takie nieprawdopodobne że można się pokochać?

Gość magda 25
ooooo jesu lekcja spiewu.... ludzie trzymajcie mnie bo sie pilotem od telewizora zabije zaraz.dziewczyno ty to malo wiesz ... wygladasz chociaz na starsza ???czy jestes raczej taka myszka szara grajaca na flecie .sorry nie nabijam sie tylko zal mi ciebie.

kochana , wszystko jest możliwe, ale to nie czasy Piastów :) przykro mi :) może zamiast z muzyką ... bardziej byś partyjkę rozegrała z historią :D

Gość olllaaaaaa
ten facet miał dziewczyne 23letnią ładną zadbaną.Wcale nie było brzydsza odemnie!!!Zakończył ten zwiazek dla mnie!po co miałby to robić gdyby mnie nie kochał

Gość niestety niestetyyy
A Ty wiesz co to milosc? Czy tylko zakochanie? Jak bedziesz miala 32 lata, to on 49! Bedziesz w stanie byc z nim, jesli sie pomarszczy, rozchoruje, zmieniac mu pieluchy, jesli bedzie sparalizowany po wypadku? To jest milosc, a nie "motylki" w brzuchu i trzymanie sie za lapki w parku.

Gość niestety niestetyyy
"po co mialby to robic" - widac, ze lubi swieze - i do tego naiwne - miesko. Z taka dziewczyna latwiej, ktora ma minimalne, albo i zadne wymagania, bo jej sie wydaje ze zlapala Pana Boga za nogi.

Gość magda 25
przedstawil cie swoim rodzica ??czy sie moze wstydzi ? chodzicie po miescie za reke?

jejciuśś.. wcale nie brzydsza od Ciebie?? ah to przecież straszne... ja współczuje, jak dla ciebie tylko wygląd się liczy i to cię przytwierdza w naszym przekonaniu... że to nie jest prawdziwe uczucie :) pomyśl głupiutka dziewczynko zanim coś napiszesz :)

Gość niestety niestetyyy
Spadam spac - generalnie mam jedna rade. Korzystaj z zycia, kochaj, bo 17 to piekny wiek na to, ale miej w pamieci, ze ta sielanka nie bedzie wieczna. GLownie dlatego, ze sama jeszcze dorastasz i zmieniasz sie w tempei, za jakim on nie nadazy. Baw sie dobrze i nie placz, gdy sie to skonczy. Potraktuj rzecz jak mile doswiadczenie.

Gość olllaaaaaa
rodzicom się przedstawił po mieście jaknajbardziej że razem chodzimy tylko nie koło szkoły by mnie nikt nie rozpoznał z nauczycieli którzy mnie kiedyś uczyli ale takto normalnie wychodzimy razem

jak ja lubię takie topiki, takie czasem jajca z tych małolat... hehehe

Gość magda 25
to chociaz tyle .stara sie chlopak ale i tak jest za stary .

Gość olllaaaaaa
ja niepotrafie zakochać się w nikim wmojm wieku tak już mam!!!Nic na to nieporadze z chłopakiemw wieku 18 lat nigdy nei zaznam tego samego nic już na to neie poradze

ale przzcież wiadomo... pomarszczy się biedny chłopczyna to go śliczna dzieffuszka zostawi... bo przecież wygląd się liczy i to na tym polega prawdziwe uczucie :)

Gość j.w.
Trzeba to zgłosić na policję .Facet molestuje nieletnie

Gość olllaaaaaa
byłam z tym u psychologa bo mam tak od zawsze podobno to dlatego że nigdy niemiałam większego kontaktu z ojcem,bo on zawsze miał większy kontakt z moim bratem i z nim spedzał czas a ja tak naprawde nie jestem jego dzieckiem tylko jakiegoś pana XY i zawsze dawał mi to odczuć.Psycholog powiedziała że tu lezy przyczyna ja bym chciałapokochać kogoś w moim wieku al enie moge

następny który giretycha itp palantów w sejmie nie słucha... :) a niby wszyscy polacy najmądrzejsi z polityki

Gość olllaaaaaa
to tak jakby zboczenie.Nie potrafie pokochać nikogo w moim wieku.To tak jakbym miała zakochać się w dziewczynie:/taki 18 latek ani troche mnie nie kreci!

to chyba niezbyt dobre miejsce na zwierzanie, ale opowiedz jak wam się układa ... wszystko, :P

Gość olllaaaaaa
wszystko to znaczy co?Ukłąda nam się wspaniale spedzamy z esoba każda wolna chwile jest przy mnie zawsze gdy go potzebuje

recpect :D Dobra spadam bo jeszcze dzisiaj z wrażaeenia nie usne :D narazie życze miłego życia :D... jak coś to na ślub jestem zaproszona mam nadzieje :D

Gość powiem krotko
Twoje wypowiedzi swiadcza o tym, ze Ty jests glupia a on to wykorzystuje. Armando sie k.. znalazl w 15 sie zakochal wielce pedofil pieprzony