Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eiffla

Kocham miasto PARYZ! chcialbym tam pojechac... ale nie wie kiedy to nastap

Polecane posty

Gość eiffla

nastapi...kto jeszcze?

Gość ja tez kocham Paryz
;)

Gość eiffla
to jest nas dwie;)

nie prawda bo trzy:D hehe ja tez;) ale tez niestety tam jeszcze nie bylam...:( kto byl???

Ja byłam, ale tylko raz i na pewno tam wrócę. Jest pięknie, klimatycznie, byłam kiedyś w okresie świąteczn-noworocznym i nie było śniegu. Ładna pogoda akurat na spacer. Paryż jest jak Londyn, zawsze jest niedosyt, że jeszcze się gdzieś nie było. Na wieżę Eiffla weszłam na nogach! Co za poświęcenie :) Jadłam kasztany na placu Pigalle. To wszystko było jak sen na jawie. To była moja pierwsza zagraniczna wycieczka i nigdy jej nie zapomnę :) życze Wam spełnienia tego marzenia, myślcie o tym intensywnie i na pewno sie spełni :) :)

ooo tak tez bym tak chciala...pewnie slicznie to wszystko wyglada w sylwestra...lub spacerek w nocy ...mm:* wole o tmy nie myslec bo mnie wscieklosc zżera ze tam jeszcze nie bylam...:P musze to marzonko jak najszybciej spelnic:P

Wieczorem było super! Pola Elizejskie oświetlone, pełno ludzi, turystów, wszędzie słychać różne języki. Wieżę Eiffla to prawie z każdej strony Paryża widać. Oświetlona jest piękna. Latem tam pewnie tez jest pieknie.... Powiem Wam, że jeśli macie z kim jechać to warto skorzystać z tanich linii, przez internet poszukać hotelu lub hostelu i wybrać się tam na kilka dni. Będzie taniej niż z biura.

Gość paryż to zawsze dobry pomysł
:-)

Gość bo prawda jest taka ze
Syndrom paryski, dolegliwość występująca u japońskich turystów którzy odwiedzając Paryż odkrywają, że miasto nie spełnia ich oczekiwań, a ich wymarzony czy znany z mediów obraz Paryża różni się w znaczący sposób od rzeczywistości . Czytalem o tym i Japonczycy twierdzili ze to miasto to nic nadzwyczajnego a najbardziej zawiedli ich francuzi ktory okazywali sie zwyklymi gburami . Jak mozecie kochac miasto w ktorym nawet nie byliscie , podobnie jak moj kolega byl w Rio de Janeiro , powiedzial ze tam jest nedza , przemoc i nic wiecej , tylko na kilka ulicach i to w czasie karnawalu moze byc w miare bezpiecznie . Francuzi lubia tworzyc mity tak samo jak jeden opowiadal mi ze sa najlepszym panstwem swiata a wszyscy powinni znac ich jezyk , smieszni ludzie .

Gość grfdg
ile mniej wiecej moze kosztowac wypad dla 4 osob na tydzien lub 2 do paryza???? tak zeby zwiedzic wsyztskie warte tego miejsca;)