Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowany22

Dzinwe przeczucia

Polecane posty

Gość zdezorientowany22

Też tak macie, że po rostaniu sie z swoja dziewczyna macie dziwne przeczucia że kiedyś sie zejdziecie, ja nie mam już wiary i andzieji tylko to cholerne przeczucie, ktore zazwyczaj sie umnie sprawdza, do tego czesto mi sie śni uśmiechnieta jak spacerujemy :(

chyba kazdy ma takie przeczucie.. ja tez mam:D wiec to pewnie nie oznacza ze tak bedzie naprawde..ale kto wie

Gość zdezorientowany22
czas pokaze,a le to napewno nie ulatwia ukladanie sobie życia na nowo

nie mozesz zyc w zawieszeniu, zajmij sie swoim zyciem bo poki co NIE JESTESCIE razem, a jak bedziecie mieli byc to bedziecie cokolwiek bys nie zrobil..wiec zyj dalej i nie trwaj w zawieszeniu bo tak sie nie da

Długo tak miałam po rozstaniu z facetem ktory miał być miłością mojego życia. Ale czas płynie i to przeczucie też zanika. Szczególie,że poznałam kogoś i zapominam o tym co było.

Gość zdezorientowany22
właśnie podjełem decyzje, ze wyruszam swoją ścieżka przez życie a czy jej sciezka zejdzie sie moją czy nie, to jest nie ważne, ważne by obie nasze ścieżki prowadziły do szczęścia.Bo naprawdę nie życze jej źle, i jezeli już nie mam byc z nią, to niech bedzie naprawdę szczęśliwa.

Gość do autora....topiku
nie zgodze sie ------trzeba pomagać miłości zwłaszcza jak sie na nia trafiło myślisz ze sama przyjdzie do ciebie i bedzie podrywać?

Gość zdezorientowany22
Problem w tym ze ona jest teraz z swojim ex, więc trudno jest teraz walczyc o nasze uczucie.

Zdezorientowany 22,żyj swoim życiem.Do miości nie można nikogo zmusić.Jeżeli ona zrozumie,żę się pomyliła,to sama Cię znajdzie.Nie narzucaj się,to nic nie da.Znam to a autopsji.Rozwijaj swoje zainteresowania,zabijaj czas.Powodzenia życzę.

Gość zdezorientowany22
Znowu dzisaj w nocy sniło mi się, ze przyszła do mnie, ja jej wybaczyłem i i zaczeliśmy sie calowac jak dawniej :( a rano ta sama rzeczywistość.

tez mialam takie sny. ale przejdzie ci;P mi sie przez 2 tygodnie snilo co noc jak przychodzi i przeprasza hehe :) przestan plakac za nia bo ona na pewno za toba nie placze- znajdziesz lepsza 🖐️

Gość ja tak miałam
rozstalismy sie a ja i tak wiedziałam, czułam ze bedziemy jednak razem ... no i jestesmy i jest cudownie...;) tzn sa rózne dni jak to w zwiazkach ale ciesze sie ze z nim jestem...:) baaaardzo sie ciesze:) nie lekcewaz przeczuc...Twoja podswadomośc może czuje przyszłość;) chociaz róznie ludzie mówia, pewnie niektórzy powiedza ci ze nie mozesz o niej zapomniec i uwolnic sie...ale wiara jest najwazniejsza;) pozdrawiam 🌻

Gość Do ja tak miałam
A utrzymywaliście przez ten czas kontakt ze sobą. A jeśli tak, to jaki i ile to trwało?

Gość ja tak miałam
rozstanie trwało trszke ponad rok, na poczatku utrzymywalismy kontakt, pozniej sie urwał wiadomo drogi sie rozchodza...a potem znów jakos tak coraz czesciej kontaktowalismy sie ze sobo no i wyszło jak wyszło...zeszlismy sie;)

Gość ja tak miałam
ze sobą-literówka;)

Gość ja tak miałam
kontakt-raczej smsowy; nie spotykalismy sie, jak juz to tylko gdzies przypadkiem