Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NightExpress

Samookaleczanie

Polecane posty

Gość te pieprzenie o bólu duszy
to nic innego jak dorabianie wzniosłej ideologii do zwykłej głupoty :O

Gość tak..tak..tak
glowna przyczyna to ukaranie siebie ? a jak ktos by cie zapytal w realu o to miala bys problem z opowiedzeniem wolala bys zeby ludzie nie pytali i udawali ze nie widza?

Gość tak..tak..tak
nie interesuje cie dlaczego jedni ludzie robia tak a inni mdleja na widok krwi i malego skaleczenia mozg ludzki jest niesamowity

12 dni bez cięcia :) Niektóre małolaty, nie tylko gotki, faktycznie robią to dla szpanu i tym samym tworzą świetną opinię tym, którzy naprawdę mają z tym problem. Ktoś, kto tego nie przeszedł, faktycznie będzie myślał, że to szczeniackie zachowanie, moda, głupota. Nie zrozumie tego, co się czuje, że po pocięciu się świat nabiera choć trochę kolorów. Wiadomo, co myśli na ten temat nasze społeczeństwo i dlatego osobom autoagresywnym jest tak ciężko. Zaraz spotykają się z negatywnymi reakcjami. Cóż, takie życie.

Gość zolnierz mafioza
jest gdzies filmik jak facet siekierka fiuta sruuuuu, takie mile samookaleczenie, ale skutki niemile

Gość zolnierz mafioza
leciutkie ciecie na rece tzw sznyta, krew sie leje i juz po zawodach, ano tak ciecie a obciecie to znaczna roznica. Sadze ze lepiej oddac krew honorowo, przynajmniej pozytek z tego ciecia

zamierzam zostać honorowym dawcą za trzy tygodnie, ale tam raczej nie będą mnie ciąć :) co do sznyt- ja raczej nie mam leciutkich cięć...:/

Gość k6ibned
Night Express nadal udaje Ci się bez tego wytrzymywać? Napisz coś...

Jak wytrzymuję? Jest ciężko, przykładowo przed chwilą miałam właśnie kryzys, już siedziałam nad żyletką, miałam wszystko przygotowane. Mazurski chłopaku z kaszub, tnę się (cięłam się?) głównie na rękach, ale nie tylko. Nie są to jednak rany, od których można się wykrwawić, nawet jakbym przecięła sobie żyły, i tak miałabym jeszcze dużo czasu na ratunek. Są inne, skuteczniejsze metody samobójstwa, jeśli już bym chciała.