Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdjhjfxhjfhkdd

ODNOŚNIE ORGAZMU KOBIET...

Polecane posty

Gość gdjhjfxhjfhkdd

taka sytuacja.facet robi wam dobrze i w tym najwazniejszym momencie wolicie czuć jego obecnosc,dotyk, lizanie tarmoszenie czy nie??? bo nie wiem kiedy mam skonczyc;) czy lechtaczka po orgazmie jest bardziej wrażliwa niz na poczatku i czy macie od razu ochote na wiecej czy lepeij poczekac

osobiście Kiedy sama się zaspokajam i kiedy już dojdzie do orgazmu łechtaczkowego \"nie zostawiam rączki na miejscu\":)...wole spokojnie odpoczac i wyluzować się podobnie uważam ze sytuacja przedstawiała by się z mężczyzną-- w każdym razie myśle ze to kwestia charakterowa itp..:)

a ja uwielbiam inaczej.. gdy juz nadchodzi ekstaza uwielbiam gdy partner caly czas tam jest.. prawie nic nie robi, ale np doslownie dotyka jezykiem badz leciutko, leciuteńko porusza paluszkiem. ale najwazniejsza jest obserwacja.. powodzenia :)

Gość do Samsung
Na innym forum masz problem,ze nie gotowa jestes do ierwszego razu itd a tu piszesz że czochrasz małą? hehehe :D Moze daj facetowi niech ci poczochra to przestaniesz myslec o tym ze mial kogos przed toba,a skupisz sie na przyjemnosci...