Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina18

cwiczenia na schaby ?

Polecane posty

Gość katarina18

czy ktos moze takie zna? na to chydne sadlo ktore bookami wylewa sie ze spodni? :(

:) nie wiem czy Ci pomoge ale mi pomaga nastepujące ćiwczenie : klękam na kolanach i przenosze ciezar ciała z boku na bok ja przy tym najczesciek trzymam sie fotela:P ale jak nie musisz to rob bez pomocy :) te ćwiczenia nalezy robić powoli ... i dokładnie oczywiście przez kilka miesiecy i najwaznejsza jest systematyczność !!!

Gość nie chodzić w biodrówkach
to się nie będzie wylewać ohydnie tłuszczyku ćwiczeniami w tym miejscu nnie pokonasz...

Gość sialalalalalala
Na takie coś to proponuję dietę - nic specjalnego; odmów sobie słodyczy, nie pij gazownych napojów, zastąp je np. czerwoną herbatą... Może nie tylko znikną Ci "schaby" ale ogólnie Twoja sylwetka się poprawi. Co do ćwiczeń to myślę, że pomoże tutaj wyciągnianie się (chodzi mi o to, że stajesz w rozkroku, wyciągasz ręce maxymalnie do góry i przechylasz się raz w jedną, raz w drugą stronę naciągając boki (?)) Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :P Pozdrawiam serdecznie :)

to prawda ćwiczenia to tylko dopełnienie diety. Pamiętam bardzo dobrze jak wylewałam siódme poty na siłowni trzy razy w tygodniu po 2,5h dziennie przez całe pół roku ,pewnie dalej bym je wylewała gdyby nie to że nosiłam wtedy jensy bez dodatku streczu i były w rozmiarze 29 a po upływie tych 6mies nie mogłam sie już zmieścić ani w 29 ani nawet w 32bez streczu i przerzuciłam się na strecz a z siłowni zrezygnowałam i w ogóle z wysiłku fizycznego aż do czasu posypania się zaproszeń na imprezy weselne. Pamiętam jak z rozm44 wybrałam sie do jakiejś znanej pracowni w której to jakaś bardzo wybitna pani miała mi zaprojektować kreację i to co miała mi do zaproponowania ścieło mnie z nóg do tego stopnia że w tydzień zgubiłam 7kilo w w kolejny tydz jeszcze 3 i kreacje na ślub kupiłam sobie w zwyczajnym butiku w standardowym roz40. Zastosowałam wtedy dietę Pierre'a Dukana. I konfrontując ze sobą to co mówili trenerzy, kosmetolodzy, dietetycy, niezawodnym sposobem na zgubienie w tydzień brzucha, choćby po części tak by nie wisiało i nie sterczało, a z biodrówek nie wylewały się boczki, jest połączenie ćwiczeń,diety i to c ja równiez wypróbowałam i jest szalenie skuteczne zwłaszcza w połaczeniu z powyższym to elektrostymulacja mięśni -świetnie ujędrnia boczki i brzuszek -masaże są świetne na celulit-te antycelulitowe-śądze że gwiazdy właśnie tak walczą o nienaganny wygląd bo to wszystko to sporo jak na tydzień i jak na kieszeń;) ale warto sobie zafundować by poczuć się jak gwiazda. Acha dorzuciłabym jeszcze saune być może nawet na dwa tyg przed decyzją o odchudzaniu bo ona oczyszcza ze złogów a wiadomo mniej toksyn w organizmie szybsze efekty odchudzania sauna wskazana także w trakcie diety bo dieta spalająca tłuszcz to toksyny w organizmie i trzeba z nimi walczyć więc pijmy dużo wody a nawet jeszcze więcej i poćmy się ile wlezie ćwiczmy elektrostymulujmy masujmy i jedzmy wyłacznie białko przynajmniej przez 3tyg a kilka rozmiarów pójdzie w niepamięć.