Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Spie po 11-12 godzin.../

Polecane posty

Gość cati82

Nie wiem czy mam taki organizm, czy cos nie tak... TYle godzin snu potrzebuje,zeby byc wyspana...A jak spie 6-7 to caly dzien ziewam , i jestem spiaca...Ma ktos tez tak?? Jakie badania powinnam zrobic?'

ja tak mam :) a ostatnio to wstaje o 15 :O i kładę się 3-4 w nocy :(

dzisiaj wstałam z budzikiem bo do dziadka muszę jechac :) ale uwieeeeeelbiam spać :)

kiedys podejrzewałam, że to cukrzyca, potem, że ciąża, ale wszystko jest ok ;) wiec nie wiem co to... sen zimowy ?:)

chętnie bym podzieliła to moje spanie na pół (trochę w nocy, trocę w dzień) ale nie da sie... nie wstanę bez budzika wcześniej... nawet z budziekim mam problemy :( czuje sie okropnie jak jestem niewyspana :( np. dziś ;/

Gość uupupupu
upppp

Albo brak mężczyzny w łóżku, albo zaburzenia w organizmie z powodu SADu, HIPOKINEZJI, niedostatku niektórych witamin i mikroelementów. Szczegóły na poniższej www. Odpisz czy trafiłem z diagnozą? Adres na www

Gość aaaaankaaaaa
Ja wcozraj się położyłam (w piątek więc w sumei dwa dni temu) o 22. Wstałam pół godziny temu. Wstałam tylko po to, aby zapłacić rachunek za telefon i sprawdzić maile z uczelni. Idę spać znowu. Mam tak od 3 lat, śpię każdą wolną chwilę, nie mam hobby, przyjaciół, chłopaka... rodziny nie mam więc nikomu się nie tłumaczę.