Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pimqa

nie chce sie kapac- pomocy!!

Polecane posty

mam problem ze swoja 2letnia corka Kiedy tylko widzi wanne z woda albo wspomni sie przy niej o kapieli, dostaje szalu i broni sie rekami i nogami przed kapiela. probowalam wszystkiego, zaczynajac od barwienia wody na rozne kolory, poprzez pokazy kapieli jej lalek i misiow, skonczywszy na opowiadaniu o tym bajek, pokazywaniu w tv dzieci, ktore sie kapia i nie placza. Zuza jest bardzo madra dziewczynka i probuje jej caly czas wszystko tlumaczyc, ale kapiel to jedyna rzecz na ktora nie moge znalezc sposobu. dodam, ze kompletnie BEZ POWODU te problemy zaczely sie jakies pol roku temu, jesli to ma jakies znaczenie. co robic??

o kurde to rzeczywiscie problem, a moze ja jakos przekupic? np ze cos dostanie jak sie wykapie? moja szwagierka tez miala taki problem ale jej corka ma 4 lata i powiedziala malej ze dzieci beda smialy sie z zniej i nie beda chcialy bawic, a ze mala ma hopla na punkcie kolezanek to akcja poskutkowała ;)

jest cwana i nie da sie przekupic bo wie, ze najpierw musi wejsc do wody;// a z kolei jest za mala na uswiadamianie co inni pomysla, no naprawde jest bardzo ciezko;((

no to nie mam pomyslu najlepiej nie reagowac i nie pokazywac ze fochy malej robia na Tobie wrazenie nic innego mi nie przychodzi na mysl

wykąp sie z nią albo zabierz ją na basen niech oswoi się z wodą

Gość młodaaaaaa
co prawda nie mam dziecka, ale przypadkowo się tu znalazłam i przypadkowo znalazłam ciekawą stronę, która mogłaby się przydać sfrustrowanej mamie ;) oto i ona: http://www.toys4boys.pl/item161__Kaczy_Blask.html jeśli to nie pomoże, to jesteśmy w kropce. pozdrawiam ;)

fajne te kaczuszki:) może Milce kupię:)co prawda problemów z kąpaniem nie ma, ale za jak się ucieszy:)

Gość młodaaaaaa
mi też się podobają :) znalazłam jeszcze takie cosik: http://www.toys4boys.pl/item740__Duck_Vader.html ale to raczej dla starszych chłopców ;) albo żeby odgonić kogoś kto za bardzo lubi siedzieć w wodzie i wygląda jak topielec :D