Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka7

Fort Piontek Warszawa siłownia - opinie

Polecane posty

Gość ka7

Witam, Czy są tu bywalcy siłowni w Forcie - proszę o opinie czy warta swej ceny i dobra dla babek? (chodzi mi o sprzęt i klimat) :)

Siłownia jest super. Zalet jest wiele - mają świetny sprzęt technogymu, sala jest przestronna a nie jest to zbyt częste zjawisko, trenerami są b. sympatyczne chłopaki, w cenie jest sauna, jest super czyściutko, no i najważniejsze - pakerzy występują w ilościach śladowych. Cena mogłaby być nieco niższa ale ... jest to chyba właśnie powód dla którego nie pojawiają się tu pakujący blokersi.

Gość ka7
o dziękujję:) własnie o to mi chodziło :) pozdrawiam

Skoro siłownia, to też potrzebna jest wiedza po co ona i czy jest korzystna dla zdrowia. Ogólnie powiem, że ćwiczenia na siłowni mają charakter obciążenia statycznego, gdzie występuje odruchowe zatrzymywanie oddechu, co jest szkodliwe dla organizmu ze względu na powodowanie nadciśnienia tętniczego krwi. Poza tym pakerzy często sięgają po sterydy, co z kolei może powodować zanik jąder i bezpłodność, nie mówiąc o impotencji i uzależnieniu podobnym do narkotycznego. Nasuwa się pytanie retoryczne: po co kupa ładnego mięsa jak z niego nie ma semsownego pożytku? Z tego też powodu w ciężarach wycofano \"wyciskanie\". Najzdrowsze są ćwiczenia aerobowe. Szczegóły w odpowiednim temacie na poniższej www.

Skoro siłownia, to też potrzebna jest wiedza po co ona i czy jest korzystna dla zdrowia. Ogólnie powiem, że ćwiczenia na siłowni mają charakter obciążenia statycznego, gdzie występuje odruchowe zatrzymywanie oddechu, co jest szkodliwe dla organizmu ze względu na powodowanie nadciśnienia tętniczego krwi. Poza tym pakerzy często sięgają po sterydy, co z kolei może powodować zanik jąder i bezpłodność, nie mówiąc o impotencji i uzależnieniu podobnym do narkotycznego. Nasuwa się pytanie retoryczne: po co kupa ładnego mięsa jak z niego nie ma semsownego pożytku? Z tego też powodu w ciężarach wycofano \"wyciskanie\". Najzdrowsze są ćwiczenia aerobowe. Szczegóły w odpowiednim temacie na poniższej www.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

witam, chodziłam do fortu przez jakiś czas, ale jak się przeprowadziłam to zmieniłam miejsce. teraz chodzę do powerhouse i jest całkiem przyjemnie:)