Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leszek1955

KAMIENIE NERKOWE CO NA TO PORADZIC???????????????!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość leszek1955

mam kamienie nerkowe od kilku lat ostatnio juz 4razy przechodzilem usuwanie ultradziwekami i nic nie pomaga... lekarze oczywiscie mowia ze to musi potrwac..ale ile mozna?? czy ktos mial cos takiego? czy juz zostaje mi tylko operacja???? moze sa inne metody>?

Gość polecammmmm
polecammmmm polecam duzo wody jana albo kuracje zurawinowa,jesc sporo zurawin przez miesiac,potem przerwa 3 tyg i znowu miesieczna kuracja-rozpuszczą wszystkie kamienie

Gość łączenie tematów
14:14 polecammmmm polecam duzo wody jana albo kuracje zurawinowa,jesc sporo zurawin przez miesiac,potem przerwa 3 tyg i znowu miesieczna kuracja-rozpuszczą wszystkie kamienie 14:20 wielbiciel 70B Znam osobiście przypadek, gdzie po zastosowaniu kuracji pewnym "magicznym" środkiem kamień o średnicy ok. 15 mm został "rozpuszczony", bez jakiejkolwiek ingerencji medycznej. Ów magiczny środek nie jest ogólnie dostępny, ale mogę spróbować zdobyć namiary, jeśli chcesz. Z tego co pamiętam jest do nabycia w Lesznie.

Gość leszek1955
mialy ultradzwieki mi pomoc...jednak 4razy i nic sie nie dzieje martwie sie ze zostala tylko operacja;/ czy rzeczywiscie zurawina pomaga? hmm a te srodki to skad;)?

Gość xena89
moja mama ma podobnie... tez jej nie chca sie skruszyc;/