Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joop

Dziewczyny z małym biustem..

Polecane posty

Gość nie martw sie
o ja mam stroj w stylu cameron:) nie nawidze jednoczesciowych bo jak siedmiolatka w nich wygladam:( mialam jeszcze push up, ale on byl dobry tylko na plaze ,przy plywaniu podsuwal mi sie do gory i cycki wylazily;) ten jest wygodny i o dziwo wcale tak nie pomniejsza jak by sie moglo wydawac. Czuje sie w nim calkiem ok pomimo iz moj biust to moj najwiekszy kompleks.

Gość krosteczki
a ja mam 75AA i co wy na to dziewczyny?to jetbardzo maly biust..niby nie mam kompleksow na tm punkcie ale jednak jakis takiniedosyt ;)

ja mam miseczke A i zwsze nosze staniki push up i nie mam problemu z dekoltami ale z bluzkami bez pleców tak a najgorzej jest w stroju kąpielowym i wogóle w bluzkach bez stanika katastrofa czy macie tak samo?

aabbccdd nie mam bluzek bez plecow wiec nie mam takiego problemu ;) i co robisz w takich przypadkach?? 🌻

Gość ahaaaaaaa
jeżeli link nie działa to trzeba wykasować te procenty na końcu

Gość moniś_1234
dziewczyny: małe jest piękne:)

moniś_1234 czyzbys nalezala do naszego \"grona\" ;) 🌻

Gość eheehe
chcialabym miec tak"maly" biust jak paltrow czy portman haha, dla mnie to nie jest wcale taki maly biust

Gość moniś_1234
nom:) zawsze miałam małe piersi a ostatnio jeszcze bardziej zmalały gdy schudlam, ale mysle ze nie warto sie tym przejmowac, przeciez juz i tak tego nie zmienimy, musimy raczej poszukac atutów małych piersi:D

Gość moniś_1234
no pewnie ze sa:) napewno dzieki mniejszym piersia wygladamy szczuplej:P

hmm.. ja jestem szczupla i to bardzo.. chcialabym przytyc mam nadzieeje ze przy okazji tez przybedzie mi u gory ;) a jakie masz wymiary moniś_1234?? 🌻

Gość moniś_1234
powiem Ci ze lepiej byc szczupłą i miec mniejszy biust niz grubszą z większymi cyckami. wiem najlepiej być szczupla i mic miseczki C, ale nikt nie jest idealny

Gość moniś_1234
nie napisze teraz dokladnie bo sie ostatnio zmieniły do tej pory nosiłam miceczke B ale po tym jak schudłam wszystkie staniki zrobiły sie za luzne wiec bede musiala kupowac A

Gość moniś_1234
to co z tymi atutami? znacie jakies?

hmm... moze ze nie cierpimy z powodu gdy jakas bluzka sie nam podoba - mozemy sie w nia zmiescic i nie bedzie na nas za ciasna u gory :P 🌻

Gość moniś_1234
hehe:) własnie, dla przykladu: moja kolezanka (posiada dosc duze piersi) ostatnio nie mogla sobie kupic sukienki bo w zadne nie miescila sie w piersiach:) a wiecej jest dziewczyn z małymi piersiami dlatego jest wiecej ciuchów na nasze rozmiary

ale jesli chca sie juz zmiescic na sile w taka mala bluZke to okropnie wygladaja te scisniete piersi, ktore wylaza znad miseczki :P

Gość moniś_1234
dokładnie:) a poza tym jest wielu facetów którzy wola małe piersi