Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joop

Dziewczyny z małym biustem..

Polecane posty

Gość problem z kostiumem
No właśnie, jakie kostiumy nosicie? Bo ja nigdzie nie moge dostac odpowiedniego rozmiaru (roznica w obwodzie to u mnie jakies 7-8 cm) i nawet jesli kostium jest z usztywnianymi miseczkami, to i tak jest za duzy na moj biust i wygladam w nim plasko. :( Po prostu mam wrazenie, ze u mnie stanik nie ma czego zbierac. :( Podobnie jest czasem z bielizna. Przez 5 minut biust wyglada w niej ladnie a potem i tak wszystko mi sie na boki rozlazi i wygladam plasko. :( Latem na plazy chodzilam jak idiotka w zwyklym czarnym staniku imitujacym kostium kapielowy, bo tylko on ladnie trzymal moj biust i przyblizal do siebie piersi. :( Ale czulam sie jak w pancerzu, tak ciasno, a tu jeszcze upal... :(

Gość holaaaaaaa
Mnie udało się kupić kiedyś taki kostium z triumpha, ale to było parę lat temu i mimo,że jest trochę zniszczony, to nadal w nim występuję, bo ciężko coś dobrać innego... Ale tylko z wkładkami, bez też wyglądam płasko. Polecam wkładki silikonowe,które można dostac na allegro. Dużo pomagają.Nie noszę ich na codzien, tylko do stroju kąpielowego, na imprezy itp. Np dziś mam zamiar załozyć na imprezkę. Znowu cięzko mi było wybrac bluzkę, ale pieprzę już to.

Gość problem z kostiumem
też małe -> A mi sie wydaje, ze taki kroj jeszcze bardziej podkresla plaskosc... :/

Gość holaaaaaaa
Mój obwód to ok 9-10 cm. Kupuję zazwyczaj staniki większe i po prostu wkładam wkładki, wtedy mój biust wygląda na małe B. Ale kupno odpowiedniego stanika to wielki problem, nie lubię tego:( Tak jak pisałam, mam wiele staników, które przy kupnie wydawały mi się ok, a teraz leżą w szafie.

Gość holaaaaaaa
Też myślę, że ten krój spłaszcza, przynajmniej moje na pewno, nie wchodzi w grę:(

Gość też małe
Zapewniam cie że nie, wiele gazet przewertowałam kupując sobie kostium i wszędzie na małe polecaja tego typu fason. Po prostu małe piersi wyglądają źle u grubym mocno usztywnionym staniku. Takie staniki sa przeznaczone dla dużych i ciężkich biustow. Moim zdaniem lepiej żeby mały biuścik prezentował się naturalnie, ja mam tego typu kostium i jestem zadowolona.

z tej storny podoba mi sie ten zielony kostium z ta niby spodniczka :P

Gość holaaaaaaa
też małe-i nosisz go bez wkładek?

Gość też małe
Znalazłam bardziej podobny do mojego kostium: http://serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,3366837.html?i=6 Mój jest bardziej kolorowy:) Miseczki ma lekko usztywniane, ale wkladek nie ma.

Gość też małe
A czy wasze mamy też mają małe piersi? Moja np. ma wielkie cyce, które jej urosły jak byla ze mną w ciązy i tak jej zostało :p

moja mam ma 85 c :O a ja nie odziedziczylam ich po niej ;)

Gość holaaaaaaa
Moja mama ma pokaźny bisut, ale jest dużo niższa ode mnie. Ja odziedziczyłam wzrost i cycki po tacie hehe, czsem tak sobie myślę

a jakie macie swoje wymiary i wzrost?? ja mam 81-64-88 i 174 cm :P zamiast 81 powinno byc 88 ladniej by wygladalo :P:P

Gość holaaaaaaa
ja mam 85 72 90, wzrost 172

Gość tak z ciekawosci wlazłam i
92-62-92

Gość holaaaaaaa
lecę dziewczynki na imprezkę, miłego wieczorku:) pa małe jest piękne:)

Gość holaaaaaaa
lecę na imprezkę dziewczynki. Pamiętajcie :MAŁE JEST PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Gość kilo
Ja tez mam A, moze raczej AA :) bo roznica jakies 7 cm:(

Gość kilo
Moja mama tez miala malt biust, ale po ciazy ma B.