Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joop

Dziewczyny z małym biustem..

Polecane posty

wlasnie sobie zalozylam konto na allegro... chyba musze 3 dni czekac :/ i dwa tyg na przyslanie jakiegos kodu... o co tu chodzi... :/

Gość Pierś do przodu głowa do góry
Uwielbiam swoje piersi, nie zamienilabym ich na inne, sa male ale sliczne w biuscie mam 80 cm, pod nim 68, cale 12 cm roznocy= rozmiar pelne A w talii mam 60 cm w pupie 85 nozki mam chude 164 cm I jestem sliczna laseczka po 20 stce Nie miejscie takich kompleksow, to zupelnie niepotrzebne moje drogie !!!

Kod Ci praktycznie nie jest potrzebny przy tych aukcjach co podalam. Nie mozesz teraz korzystac z opcji KUP TERAZ, a te aukcje sa bez tej opcji :)

Ech jakbym miala pelne A to tez bym nie narzekala... W sumie nie narzekam, ale fajnie byloby nie miec problemow z kupnem bielizny...

yhh no wlasnie CHOCIAZ to PELNE a... tylko jak np cos zamowie na tym allegro to gdzie musze sie udac zeby np wplacic pieniadze?? 🌻

Jak zamowisz, to w tych aukcjach gdzie jest kilka sztuk, od razu wyswietli Ci sie strona z numerem konta i wszystkimi danymi, na ktore masz wplacic kase. Mozesz to zrobic przez net, jesli masz konto internetowe, lub na poczcie czy tez w banku. Jesli aukcja bedzie trwala kilka dni, to na koniec dowiesz sie czy wygralas i wtedy przyjdzie Ci na maila zawiadomienie co i jak. A im szybciej wplacisz kase, tym szybciej dostaniesz przesylke ;) Ktory staniczek chcesz zamowic?? :)

Gość Pierś do przodu głowa do góry
Jakby byly troszeczke mniejsze tez bym nie plakala, zreszta jak wazylam 4 kg mniej, byly naprawde malenkie, naprawde nie przypominam sobie zeby ktos dokuczyl mi z tego powodu Wiele razy slyszalam ze mam ladne piersi, w lecie chodze bez stanika, w ladnie podkreslajacych biust koszulkach Szkoda sobie tym glowe zawracac, naprawde Pozdrawiam was serdecznie A mamych staniczkow jest multow i to zazwyczaj przecudacznych

Moze i jest ich mnostwo, ale i tak sa na mnie za duze :( Jakbym ja wyszlam bez stanika, to bym wygladala na calkowicie plaska, wiec nie ryzykuje ;)

A zapomnialam dopisc, ze niestety staniki tej firmy maja taka wade, ze nie maja odpinanych ramiaczek... Tez mi sie podoba ten czarny, ale chyba wole czarny stanik z odpinanymi w razie czego ;)

hyh no widzialam ze nie sa odpinane ramiaczka :) ale moze i lepiej w niektorych przypadkach bo mnie denerwuja jak sie same odepna ... wrrr ;)

bylam dzisiaj w triumphie, sa staniki ale po 50 zl :/ wiec moze poszukam w innych miesjscach ;)

Gość mam też
ja mam też małe piersi i powiem wam że dbam o nie tylko by były jędre i miłe w dotyku. Pewnie zechcialabym mieć większe ale mój mąż mówi że są kochane żeon takie lubi i mu sie w rączce mieszczą. bluzki z dekldami nosze a czemu mam nie nosić i wiecie co żadych staników pusch ap jedynie z gąbką na dole unoszącą pierś w gore. stosuje serum ujędrniające biust i wydaje mi sie a nawet uważam że jest super widze pprawe w wyglądzie biustu i mój mąż też zauważył stwierdził nawet że urusł ale on według mniestał sie jędrniejszy

Gość metalowa kolczatka
a jakiego serum konkretnie używasz??:)