Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pospolity nickt

gdzie moge oddac stare ciuchy nie chce wrzucic do pojemnikow na ulicy

Polecane posty

mam duzo starych ale dobrych bo nie zniszczonych ciuchow - samych kurtek znalazlam 8 pomyslalam ze jak dorzuce do tego spodnie i bluzki - to moglabym oddac tam gdzie by sie przydaly...ale nie wiem gdzie z tym isc a do tych pojemnikow ktore ustawilo na ulicy PCK - nie chce wrzucic bo byly jakies tam pogloski ze to przekret bo to idzie do sklepow z uzywana odzieza i oni jeszcze na tym zarabiaja... A MI CHODZI O TO ABY KTOS MIAL UZYTEK Z TYCH CIUCHOW (domy dziecka chyba tez odpadaja bo mam lat 30 i nie mam tu zadnych dzidziusiowych ciuchow) jesli macie jakies sugestie pomysly cokolwiek to prosze bo tak czy siak postanowilam ze dzis to wszystko zapakuje a w poniedzialek zaniose, tylko gdzie?

PCK sprzedaje ciuchy do second handow, a pieniadze przeznacza na biednych, zaden przekret. Jak nie chcesz do pck, to moze rozejrzyj sie za pomoca spoleczna w okolicy, przy kosciele, albo zanies do siedziby caritasu/pck

a to dziekuje za wyjasnienie a skad wiesz o tym? pewnie z mediow ;-) wejde na strone tego pck i caritasu moze poszukam w necie, dzieki bo tak zaczelam glowkowac ze az sie zamotalam z tym PCK ze sa nieuczciwi i w ogole...

gdzies slyszalam wypowiedz rzecznika (?) pck. Mysle, ze tak najwygodniej przekazac ciuchy i to jest w miare fair, bo nie przeroliby takiej ilosci ubran, a jedzenie tez kupic trzeba ;)

Gość jesli jestes kobieta
To skontaktuj sie z Nieznojomym01,on chetnie ratuje damskie ciuszki:D

Gość rybkaka
Jeśli ktoś chce oddać ciuchy to dobrym pomysłem jest Gratyzchaty.pl.Na tej stronie oddajesz to co jest o Ci np.zbędne.Jeśli nie chcesz bawic sie w wysyłkę,to piszesz,że odbiór tylko osobisty i już.pozdrawiam