Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila9772

czy jest to możliwe by pokochac kogoś prawie go nie znając

Polecane posty

Gość Kamila9772

zamieniając jedynie 4 słowa ale obserwując jego gesty zachowanie sposób w jakim mówi ito itd ale nie mając znim większego kontaktu?czy wierzycie że coś takeigo jest prawopodobne?

Gość Franczeska-75
Niemozliwe zeby w takiej sytuacji pokochac.Ale zeby sie zakochac czy zauroczyc jak najbardziej.

Gość gosieenkkkka
nie możliwe.

Gość pewnie tak...
ale niestety często okazuje się po pewnym czasie że ten książe to niestety zwykła żaba...

Gość Kamila9772
Nie jestem idealista i tez nie wierze w takie rzeczy.Ale pewien facet strasznie mnie zapewnia o swojej bezgranicznej miłości a zamieniliśmy raptem 4 słowa razem.Więc nie wiem co o tym mysleć czy to jakiś bawidamek i chce wcisnąć mi kit czy naprawdę coś poczuł bo jakoś trudno mi w to uwierzyć by tak nie znająć człowieka można się tak zakochac..Ten chłopak pisze mi takie sms i emaile jakbyśmy byli w zwiazku od 5 lat przynajmniej.....nie wiem co o tym myśleć

Gość pewnie tak...
jak ci się podoba to spróbuj...może to faktycznie fajny facet i się zakochał, ale jak Cię wnerwia to pogoń barana.

Gość ja wierze zee
to możliwe miłośc nieraz przychodzi niesamowicie szybko

Gość no i co sięstało
dać mu (i sobie) czasu na ochłonięcie i sprawdzenie. Nic lepszego od czasu nie ma;)

Gość a ja tylko
hahaha ja siie kiedys zakochalam w kims z netu, nie wiedzac jak wyglada, bez zdjecia po tylko kilku rozmowach]]]jak ja bylam glupia i tyle zreszat nadal jestem

Gość majkkkaaa
miałam identyko ostatnie ćwiczenia z moim nauczycielem od ekonometrii.Oczywiście poprawka u niego.Rozmawialiśmy na temat przedmiotu tego dlaczego sie nie uczyłam wczesniej itp itd wcześniej nasz kontakt ograniczał się jedynie do dziendobry i dowidzenia.Na drugi dzień też wyznał mi miłość,podobno nie rozmawiająć ze mną już wiedział ż eja jestem tą jednyą:-)Napoczatku był smiech i niedowierzanie ale poszlismy na kawe i jesteśmy w zwiazku już ponad rok!wiec sama widzisz jest to mozliwe

Gość strzyga__
Ja też nie wierzyłam (choć różne głupie rzeczy robiłam), ale tym razem okazało się prawdziwe. Zaczęłam spotykać się z facetem, którego prawie nie znałam. widzieliśmy się raptem 3 razy i nie zamieniliśmy ze sobą dużo słów. Spotkaliśmy się potem już tylko we dwoje i od razu stworzyliśmy parę. Na początku trochę się bałam - facet właśnie zachowywał się i pisał, jakbyśmy byli ze sobą od lat. Ja byłam trochę uważniejsza, aż w końcu dałam się wciągnąć :) Jesteśmy teraz prawie 2 lata razem i planujemy ślub, gdy tylko będzie okazja (czyli mieszkanie i odpowiednia praca, żeby się jakoś utrzymać i samodzielnie żyć). I pomyśleć, że gdybym wtedy nie zaryzykowała pewnie nadal szukałabym faceta na całe życie... :D

Gość 0928773
możliwe że facet leci wtedy tylko na wygląd i zakochał się np w waszym ładnym biuście lub nogach

Gość pewnie tak...
no widzisz ---->Kamila9772------zdarza się, ale oczywiście uważaj, nie wsyscy są mili i fajni, czasem tylko takich udają

Gość kamila9772
to próbuje i pisze mu że pójde jutro na tą kawe:-)

Gość hehahaheheha
niektórzy faceci tak mają,kobiety zreszt tez

Gość nie to
jedynie zauroczenie