Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce_dojrzalej

Jak w Warszawie znalezc dojrzala kochanke?

Polecane posty

Gość chce_dojrzalej

Mam 20 lat i szukam dojrzalej (35-50 lat) kobiety ktora bede mogl zadowalac tak jak ona sobie zazyczy...Od zawsze podniecaja mnie tylko dojrzale kobiety,ale niestety nie wiem gdzie takich szukac... Moze ktos wie gdzie najlatwiej taka kobiete znalezc?

Gość rockowatrzydziestka
Posłuchaj,zaloguj sie na sympatii.Napisz pare interesujacych zdan,które w jakis tam sposób scharakteryzuja Ciebie,jestem przekonana ze znajdziesz taką dojrzałą kobitkę,która chciałaby przezyc moc miłych wrazen z młodszym partnerem.. Sama jestem w takim zwiazku,choć nie szukałam,to była kwestia przypadku,mój Skarb jest mlodszy ode mnie o 6 lat..więc róznica nie jest zbyt duża. Zyczę powodzenia

Gość daria 99
Idiotyczne komentarze !!!! Jeżeli ten 20 latek lubi dojrzale kobiety ,to nie widzę nic w tym zlego.Ja jestem przed trzydziestką, mam mlodszego partnera o 7 lat i jest zupelnie dobrze, moge nawet powiedzieć ,bardzo dobrze. Dlatego nie oburzajcie sie jezeli ktoś lubi sie piescić ze starszaąod siebie partnerką!!!!

Gość rockowatrzydziestka
do darii Masz racje w 100% POPIERAM!!! Jest wielu młodych mezczyzn którzy uwielbijaja stasze kobiety,aj nie widze nic zdroznego w tym...w moim przypadku jest cudownie,tyle energii,tyle wyobrazni,nie ma czasu na nudę,poczawszy od cudownych rozmów a skonczywszy na intymnych zblizeniach..ja jestem 2 lataka po trzydzistce i nie sadziłam ze bede mogła zwizac sie tak mocno z mezczyzna młodszym o 6 lat....kocham go...

Gość chce_dojrzalej
dziekuje za wypowiedz,ale nie zmienia to stanu rzeczy,ze nie wiem gdzie taka znalezc...:(

Gość AKUNA321
JA MAM 40 ,ALE ŚLĄSK ,NIESTETY

w cynamonie poszukaj albo w utopii, moga też byc w enklawie albo w qlcie

Gość Fedra R.
no przecież rockowa napisała Ci wejdź na "Sympatię" i napisz coś o sobie, napisz o swoich upodobaniach, na pewno kobiety odpowiedzą.

Gość chce_dojrzalej
juz na sympatii napisalem...ale niestety zadna nie pisze...:(

Gość Fedra R.
no cóż, nie znam wielu kobiet, które mają kochanków, ale o ile znam kobiety, to potrzebują czegoś więcej niż sex, może dlatego.

Gość elninek
AKUNA321 ja tez jestem ze Śląska i lubie dojrzalsze kobiety... mam 23 lata odpisz jeśli jesteś zainteresowana nawiązaniem znajomości.. pozdrawiam

Gość mlody_chlopiec
i jest jakas chetna??

Gość pierdolnij sie w czaszke