Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaaa

Facet podczas kłótni powiedział zamknij mordę. Co robić?

Polecane posty

Gość przerażonaaaa

nic :) w gniewie nie trudno o wulgarne słowa :) ty ich nie używasz jak jesteś wściekła?

Gość odpowiedz mu podobnie
to ty ja zamknij kretynie,

Gość fajnie ...
A mi kiedyś w kłótni powiedział że moja matka jest pojebana. I nawet nie przeprosił.

ja bym robiła aferę :) rozwścieczyło by mnie to jeszcze bardziej, ale nie zastanawiałabym sie na pewno, jak on mógł mi to powiedzieć ;) To nic takiego :)

Gość przerażonaaaa
Czyli co? Jak się kłócimy to on sobie może mówić ile chce i mam go słuchać, a jak ja chce coś powiedzieć to "zamknij mordę" albo "nie gadaj mi takich głupot". Supper :(

no nie.... skreślać faceta za takie coś????? przesada... bedziesz sama do końca życia jeśli byś olewała mężczyzn przez takie głupstwa... :) przecież on to tylko w gniewie powiedział :) tak naprawdę to pewnie wcale tak nie myśli :)

niech sie sam zamknie. nie ma szacunku i juz fiucina.niedlugo Ci da z liscia i sie nie zdziw:(

jak on Ci dziś tak powiedział to za pare lat strach pomyśleć co usłyszysz

Nie będzie sama, tylko znajdzie odpowiedniego dla siebie Faceta, który ją będzie i kochał i szanował, a nie jakiegos prymitywa bez żadnego wychowania. A jeśli Ci chodzi o mnie Kokki , to nie jestem sama:)

ALE TO BYŁO W GNIEWIE:) ja się często kłucę ze swoim :) takie wulgarne słowa nieraz pomagaja:) lepiej wyżyć się w słowach niż jak się bardzo wkurzasz - ręcznie ;) no nie wiem... mi takie wyrazy które mają literkę r w środku bardzo pomagają :) sa taki brutalne :) i jak kilka takich wymówię to mi przechodzi :) ile razy się kłuciłam tak ze swoim facetem:) ale bardzo sie kochamy :) i wiem, że zamknij mordę - to po prostu prośba, żeby druga osoba nie truła tyłka jak pierwsza ma dość i ja to denerwuje :) - tylko takie ostrzejszse:) dobitniej przecież brzmi :\"zamknij mordę\" niż \"cicho bądź\" a jak potem spływa :) Gdybym powiedziała tylko \"cicho bądź\" czułabym że cała agresja i złość nadal siedzi we mnie :) a to złe dla zdrowia ;) trzeba wyrzucić z siebie całą złą energię ;)

Gość kokki to do ciebie
pisze sie klocilam a nie klucilam

ech....to młode pokolenie..... Też się kłócę, ale nie wyobrażam sobie, żebym miała ubliżać mojemu facetowi i nigdy na to nie pozwoliłabym w stosunku do siebie. NIGDY!

taka se gałązka - to nie było akurat do ciebie ;) ale ale tak uważam ;) dla mnie to pierdoła ;) taka pierdoła jak niepozmywane naczynia, czy leżące skarpetki koło tapczanu ;) no nie wiem... może to komuś przeszkadza... ale ja tak samo mówię w gniewie, jak coś mnie wkurzy a już nie wiem co powiedzieć :P wolę się nakrzyczeć i wyrzucić wszystko z siebie :) to naprawdę pomaga :) w każdym bądź razie mi ;)

Gość SEGDA
koka wez slownik i pierdolnij sie nim 32472482 razy w leb na slowie "KLÓCIĆ" a pozniej udzielaj sie dalej

\"a później udzielaj się dalej\" - to chyba nie jest topik o ortografii !!! nie o to tu chyba chodzi?

Gość SEGDA
nie tylko i wylacznie wku..mnie dysdebilizm

Gość rttu3
autorka topiku zamkneła morde wiec posłusznie wykonała polecenia i cześć

przecież to nie znaczy, że podoba mi sie takie zachowanie faceta!! po prostu nie uważam, żeby to był moze powód do odejścia od niego...

SEGDA - to moja opinia na ten temat, tu uważasz pewnie inaczej... ale powinnaś uszanować moje zdanie a nie obrażać...

Gość co zrobić co zrobić
powiedzieć "nie życzę sobie abyś w ten sposób się do mnie odzywał"