Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola*

Jak zrobić aby osoby spoza mojej listy GG nie widzialy opisu ?

Polecane posty

Mam zaznaczone \" pokazuj status tylko znajomym \" a i tak Ci ktorych nie mam juz na liscie widza opisy. Jest jakas metoda zeby bylo to zupelnie niewidoczne dla \"obcych\" ?

Gość ja tezzz
wydaje mi sie ze nie widza opisow...skad pewnosc ze je widza??

nie mogą Cię widzieć... chociaż zauważyłam, że gg ma czasem zwiechy i widać mimo tej opcji, że jestem dostępna.. ;]

Widzą, widzą właśnie :) Mam powiedzmy status niedostepny, jakis opis i pomimo opcji \"dla znajomych\" inni spoza listy tez go widzą. Kumpel mnie ostatnio uswiadomil ( ktorego na liscie nie mam ) pytajac: dokad wyjechalas ? Widzialem opis na gg ;)

ale ukrywanie działa WYŁĄCZNIE przy zalogowanym gg.. jak przechodzisz na niedostępną z opisem to każdy widzi Twój opis...

W takim razie do czego sluzy \" okrywaj przy opcji tylko dla znajomych \" ?

To jest cos dodatkowego co pojawia sie przy kazdym z kontaktow ... ale konkretnie do czego sluzy ?

to jest opcja, że masz kogoś na liście, ale jeśli to odznaczysz to on Cię \"nie widzi\" jako dostępnej, tak jakby był z poza listy :)

Czyli to wszystko działa tylko w wersji \"dostępna\" . A czy jak kogos zablokuje to tez bedzie widzial moje \"niedostepne\" opisy ??

tak, będzie widział status, jak się wylogujesz z gg zostawiając opis. a jak będziesz zalogowana na gg to będzie widział tylko zakaz wjazdu...

hmm a jak ktos kto mnie z listy usunął zalozmy,ale ma stat.zaraz wracam i widoczny jest opis to ma tę usluge aktywowaną?

niewidoczny, zaraz wracam i dostępny - to są stany w których funkcja ukrywania Cię chroni :) Bizarre, jeśli nie ma Cię na liście a go widzisz jako dostępnego/zaraz wracam to znaczy, że nie ma włączonej tej funkcji