Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarenia5

kojce, łóżeczka dla lalek, bramki drzwiowe

Polecane posty

Gość sarenia5

Jestem producentem z wieloletnią rodzinną tradycją w dziedzinie produkcji łóżek piętrowych i pojedynczych. Teraz wprowadzamy na rynek nowe produkty - kojce, bramki i łóżeczka dla lalek. Dlatego chcemy powiadomić o ty jak największą liczbę potencjalnych odbiorców. Jeżeli jesteście zainteresowani , bądź ktoś z Waszych znajomych zapraszamy do naszego sklepu : www.sarenia.superzakupy.biz , bądź na aukcje ALLEGRO( sarenia) . Więcej informacji - e-mail sarenia5@wp.pl

Gość Tak to prawda -
Paulka ma racje

Gość sarenia5
Jesli chodzi o wymiary łóżeczka to wynoszą one - dł.60cm szer.35cm wys.30cm, baldachi ma od ziemi ponad 60cm. Mam siostrzenicę w wieku 4 lat i uważam że wielkość łóżeczka jest wystarczająca, mieszczą się w min duże lalki niemowlaki. Ajeżeli ktos chce kłaść lalkę w dużym łózeczku to może swobodnie kupić dziecinne łóżeczko.Przecież są różne wymiary. To łóżeczko jest na tyle duże aby pomieściło lalkę , a nie zabierało miejsca w mieszkaniu.Przecież jak są dzieci to łóżeczko dla lalek nie może zabierać tyle miejsca .Są przecież ważniejsze rzeczy.

Ja mam 4 letnie dziecko i chyba musiałoby na kolanach bawić się przy tym łóżeczku. Po co zabieracie się za coś jeśli wcale nie macie ochoty patrzeć na potrzeby dzieci tylko na to żeby sprzedać towar:O Ostatnia wypowiedź dokładnie obrazuje wasz stosunek do klienta :O

moja corka ma prawoe 5 lat i ma takie drewniane lozeczko (juz od 2lat) no i o dziwo bawi sie glownie na kolanach czy siedzac na pupie :) . Chrzesniaczka ma kojec dla lalek taki wyzszy (graco bodajze) i sie irytuje bo trzeba wstawac zeby lalke odlozyc, widac zalezy od dziecka czy lubi sie bawic na stojaco czy ma raczej inne upodobania :D

Gość sarenia5
Masz rację Aniu. ja też mam córeczkę ( teraz ma 13 lat), 2 siostrzenice i tez zauważyłam , że dzieci właśnie tak się lubią bawić. Nie porównujmy dzieci do nas dorosłych kobiet.One inaczej podchodzą do zabawy z lalkami.