Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzająca się 20-stka

AEROBIK a odchudzanie - Wasze opinie

Polecane posty

Pytanie do doświadczonych w odchudzaniu! :) Powiedzcie mi, czy rzeczywiście aerobik daje takie dobre efekty przy odchudzaniu? Czy można widocznie schudnąć chodząc systematycznie na aerobik? Bo właśnie noszę się z zamiarem zapisania się na zajęcia i liczę na to,że się uda!;) Może podajcie mi swoje wyniki w odchudzaniu (tak dla zachęty i mobilizacji ;)), tzn. ile i w jakim czasie udało Wam się schudnąć chodząc na aerobik. Aha i czy to jest bardzo męczące? Bo ja nienawidzę wysiłku fizycznego niestety i strasznie się boję, że nie dam rady :/ Dzięki z góry i pozdrawiam wszystkie walczące o piękną figurę!!! :) 🌻

Gość każdy sport
jest dobry w odchudzaniu, pod warunkiem ze patrzy się na centymetry a nie na wagę, bo waga moze nawet nie ruszyć a sylwetka zmienić się diametralnie. KAŻDY sport który ma przynieść efekty w odchudzaniu jest męczacy....

Gość MAŃKA_22
JEST BAAAAAAAAARDZO DOBRY NA ODCHUDZANIE, POPRAWIENIE KONDYCJI I OGOLNIE DLA ZDROWIA.POLECAM W WODZIE :)

Dzięki dziewczynki, Wasze słowa mnie przekonują, że chyba warto. Pewnie będzie ciężko, zwlaszcza na początku, no ale czego się nie robi żeby być piękniejszą! ;)

szczegóły w t. \"Chudnij bez wyrzeczeń\"; ćwiczenia aerobowe tzw. tlenowe są najzdrowszą formą ruchu, szczegóły w t. \"Obciążenia statyczne i dynamiczne\". Poza tym proponuję wszystkie tematy wziąć do serca, a jest ich sporo.

Oczywiście czekam na kolejne Wasze wypowiedzi :)

Oki, dzięki, zaraz biorę się za czytanie :P

Gość Aqua aerobic i fitness opine m
Jestem bardzo zadowolona z zajęć aqua aerobiku prowadzonych przez Panią Yvette z Argonaut. Poprawiają one moją kondycję fizyczną, samopoczucie oraz sprawność. Mój kręgosłup lepiej się czuje i mniej dokucza odkąd uczęszczam na zajęcia, po za tym ćwiczenia aqua aerobiku są fajnie prowadzone, bo instruktorka wprowadza ćwiczenia na wszystkie główne partie mięśniowe. Ćwiczenia nie są monotonne, jest przyjazna atmosfera. Poza tym jest też indywidualne podejście jak któraś z Pań ma problemy koordynacyjne, to są dostosowywane do jej poziomu. Jest ok, bo zajęcia aqua aerobiku prowadzone są bardzo profesjonalnie, są zróżnicowane i ciekawe. Poleciłabym je (i zresztą polecam) każdemu. Firma solidna http://www.argonaut.gda.pl/index.php Chodzę na zajęcia aqua aerobiku dla przyjemności, aby mieć trochę ruchu, schudnąć, poprawić kondycję oraz aby mieć poczucie, że czas spędzany na basenie jest tylko dla mnie.Zajęcia aqua aerobiku podobają mi się , są fachowo prowadzone. Mila atmosfera, sympatyczna Pani Yvette - prowadząca Aqua. Ćwiczenia wyczerpujące siłę pozytywnie oceniam ten sposób spędzania czasu na basenie , no i kilogramy lecą.....;)) Magdalena Kowalewicz

Gość p-a-t-i
wszystkich, którzy zagoszczą w Poznaniu zachęcam do uczestnictwa w zajęciach aqua aerobiku, aqua zumbie itp. prowadzonych przez profesjonalnych trenerów Szkoły Pływania Fregata Swimming (http://www.fregata.com.pl/ ). Sama regularnie na nie uczęszczam Na początku miałam pewne obawy, bo nie potrafię pływać i byłam sceptycznie nastawiona do tego typu formy aktywności, ale teraz mogę potwierdzić, że to rewelacyjne rozwiązanie dla osób chcących poprawić nie tylko kondycję, ale również i sylwetkę woda wszystko wyciągnie hehe.