Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwed

Jaki kształt brwi jest najładniejszy..

Polecane posty

Gość dwed

podobaja wam sie np. takie cienkie jak ma Pamela Anderson? Czy woliscie troszke grubsze u nasady a na koncach cienkie..jak Jolie

Gość aniaaa23
przeciez to zalezy od ksztaltu twarzy nie wszystkim pasuja takie same

Gość dwed
no ja wiem przypusmu ze mam kształt trojkatny twarzy cos jak jenifer lopez?jakie beda mi pasowac?

Gość dwed
* Kwadratowa twarz - zaokrąglone łuki brwiowe powinny zaczynać się grubą kreską i na końcach przechodzić w cieńszą. * Twarz długa i pociągła - pozostawiona naturalne brwi, jak najdłuższe. * Twarz trójkątna - końce brwi powinny unosić się lekko ku skroniom. * Opadające powieki - brwi odrobinę skrócone i lekko zaokrąglone. * Oczy małe i zbyt blisko osadzone - brwi nieco odsunięte, bez włosków rosnących najbliżej nasady nosa. * Oczy szeroko rozstawione - skrócone brwi, kończące się przy zewnętrznym kąciku oka.

Gość edqwd
ale takie cieniutkie sa obciachowe

Gość wernikadevp.pl
jak ktos przeciez wyrwie sobie brwi to nie znaczy ze wyprostuje sobie nos albo schudniel ;/

Gość wernikadevp.pl
chodzi mi o ta ze jak ejstes szkarada gruba i z zadartym grubym nosem depilacja brwi gowno ci da

Gość wernikade
chodzi mi o ta ze jak ejstes szkarada gruba i z zadartym grubym nosem depilacja brwi gowno ci da