Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łoluś

Patenty na udana OSIEMNACHĘ

Polecane posty

Gość Łoluś

Za dwa miesiace ten piekny dzien..:)Postanowilysmy wynajac z kumpela pub i...no wlasnie...W sumie to znacie jakies patenty na udane osiemnachy?Nie wiem...lać alkohol litrami,zorganizowac gry i zabawy czy po prostu olac to wszystko puscic mjuzik i robta ludzie co chceta?

Gość Łoluś
ale ze co matura??Chyba nie zalapalam"/ No ok to wszyscy mi sie uchlaja juz przed 22 a ja sobie co potm bede robic?:/

no jak to co?:D tanczyc do upadłego:P W sumie to niech kazdy sie bawi tak jak najbardziej lubi:D moze zorganizujecie karaoke?

Gość madzia87
Ministry Of Sound - Hard-Fi - Hard To Beat (Axwell Mix)

Gość Łoluś
no wlasnie tez o tym myslalysmy tylko w sumie strach ze nie wszyscy podlapia i beda jeczec albo cos...no ale z drugiej strony tam beda tylko nasi znajomi wiec znamy ich i teoretycznie mozemy liczyc na to ze postaraja sie dobrze bawic ale kto wie....Ale to i tak juz dopiero w tedy jak sie juz rozkreca co nie?A jak myslicie,gdzie najlepiej robic takie imprezy-w pubie,w klubie,na sali...w domu?

Gość oczywiścieeee
żę najlepsze są w domu, jeśli ma ktoś warunki, jak nie to pozostaja róznego rodzaju lokale..

Gość Łoluś
o!A co z muza??Rock & rollowo,techniasto,obciachowo....czy jak??

Ja uwielbiam domowki, jest gdzie sie bawic,gdzie odsapnąc jak sie jest troszke zmęczonym itp.. Ja z zabaw uwielbiam taniec:D ,karaoke,ciuciubabke:D i jak w domu to w chowanego:P Suuper zabawa nawet jak jest sie juz doroslym:D

Gość najlepsze imprezy
sa w klubach,barach,pubach. masz spokojna glowe,ze nikt ci syfu nie narobi itd. umow sie z wlascicielem lokalu,zebys mogla wniesc jak najwiecej alkoholu i napojow bo ceny sa tam wysokie. a jezeli ktos bedzie chcial sobie cos zamowic to TYLKO na wlasny rachunek,bo oszalejesz. acha i pamietaj- ubierz sie tak,zeby nikt nie wygladal ladniej od ciebie bo pozniej na zdjeciach nie bedziesz rzucac sie w oczy ;)

absolutnie kroluje disco w polu:D i moja ulubiona piosenka - Mega Dance \"w dyskotece:\" ...\"Zabierz mnie do swego domu nie powiem nic nikomu bedziemy robic to na sposobow roznych sto \":D

Gość Łoluś
jasne ze sie slicznie ubiore:)Zamowilam juz diademik:)Oszalalm?Byc moze ale taki dzien jest raz w zyciu i to ja mam byc gwiazda,ksiezniczka i w ogole naj naj naj mam byc co nie? Domówka niestety odpada-nie pomieszcze 60 osob:/ A!I jeszcze jeden problem...co mam zrobic z osobami ktore nie za bardzo lubie a trzymaja sie z osobami ktore uwielbiam i chcialabym zaprosic na swoja 18?(rozumiecie o co mi chodzi?Takie paczki znajomych z ktorych lubie nie wszystkich)...mam miec jakies sentymenty czy po prostu olac?

Gość patent trzeba zarejestrowac
w urzędzie patentoym :) nikt go ci nie da :)

Gość Łoluś
:P gupek :P to niech bedzie:"SPOSOBY na udana osiemnache:P"

Gość Łoluś
a poza tym to lepsze robienie biby we dwie czy lepiej wieksza ekipa sie zebrac i cos zorganizowac?

Gość najlepsze imprezy
lolus - to sa Twoje urodziny i Twoja impreza. Takze Ty decydujesz kto na nich bedzie a kto nie. urodziny to nie wesele,ze trzeba zaprasic nawet tych co sie nie lubi ale nie wypada inaczej. pamietaj! Twoja impreza i nie psuj jej na wlasne zadanie.

Gość Łoluś
no w sumie racja ale troche glupio wyjdzie np w klasie ze jednych zaprosze drugich nie...no ale z drugiej strony to wszystko kosztuje-za kazda osoba trza bulic wiec nie zaprosze byle kogo,co nie?

Gość ja tylko pytam
Ja też się szykuję na swoją osiemnastkę:) Szukam jakichś fajnych pomysłów, ostatnio byłam na jednej fajnej, ale takiej raczej na większą kieszeń. Impreza zamknięta, w klubie, szwedzki stół, stoliki pięknie przybrane, dj, o północy toast szampanem, tort i pokaz slajdów z życia solenizantki. Żadnego innego alkoholu nie było i mnie się podobało, bo ja pije mało i nie lubię imprez, na których leje się wódka litrami. Dlatego nie wiem co mam zrobić u siebie, sama za takimi imprezami nie przepadam, ale osobom, które zamierzam zaprosić to się podoba. A i nie lubię imprez robionych przez dwie osoby. Jestem na taką zaproszona, koleżanka robi osiemastkę z chłopakiem i nie wiemy czy wypada iść z prezentem tylko dla niej, czy dla drugiej osoby też cos kupić.

Gość najlepsze imprezy
a co cie to obchodzi? kto powiedzial,ze glupio wyjdzie? nikt takich norm nie ustawil i niepotrzebnie sie przejmujesz. zadbaj o siebie,o tych co lubisz i baw sie dobrze, po co ktos ma ci psuc impreze?

Gość Łoluś
idziesz z prezentem tylko dla tej osoby w koncu to ona cie zaprosila a nie jej chlopak co nie?A tak poza tym to w u nas(tez powiedzialam "u nas"-w Łodzi)albo przynajmniej wsrod moich znjaomych raczej nikt nie robi imprezy sam...zwykle to w piatke sie zbieraja i wynajmuja klub.... ta impreza ze slajdami z zycia solenizantki-genialny pomysl...tylko ktos sie musial napracowac...ale na pewno solenizantka byla zachwycona taka niespodzianka:)