Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giloert

A JA SIE NIE BOJE I PROSZĘ WAS O POMOC!!!!!

Polecane posty

Gość giloert

Otóż topik został usunięty biedna dziewczyna nie zrobiła nic złego zapytał spisałam jej meila i postaqnowiłam jej pomuc dziewczyny może wspulnie znajdziemy jakiś sposób i zbierzemy a potem wyślemy jej ubranka i coś dl małej istotki która ma sie urodzić? Co wy na to a nie przyjazne posty si olewa i już nawet nie czytać! Jedna wariatka nich swoimi majtkami rządzi a nie nami!!!!!!!!!!!!!!

Gość Idż i porozmawiaj z nia
jest teraz na forum o ciąży, tam dziewczyny jej pomogą

Gość giloert
a na jakim dokładnie?

Gość giloret
Ludzie czemu boicie się jakiejś wariatki pearson

Do to już niedługo : Nie powinno Ci być głupio prosić. Myśle, że jestes przedsiębiorcza i optymistycznie patrzysz na swiat, a taka kombinacja dobrze wrózy na zycie :) Moja córka ma dzis 12lat. Jak się urodziła bylismy małżeństwem na dorobku (ciucholandów było bardzo mało, internet tez niezbyt popularny, a my nie mieliśmy własnego kompa, więc sytuacja jest trochę inna, ale...). Od siostry i innych życzliwych osób dostałam dla niej mnóstwo ślicznych uzywanych ciuchów. Do roku nie kupiłam dosłownie nic z ubranek, odmówiłam sobie tej przyjemności (bo to przyjemnośc dla matki, dziecku obojetne raczej). Wolałam zaoszczędzone pieniadze odłożyc na lepsze auto albo na komputer juz nie pamietam. Zaden wstyd prosić (nawet jesli nie masz b. złej sytua c ji finansowej) i żaden wstd nosić (używane ubranka) Moja córcia ślicznie wyglądała na golaska i w uzywanych ciuchach (niektóre pózniej donaszał jej brat, nawet wszystkie prócz sukienek, ale bluzki dziewczyńskie nosił!) Do dzis jest śliczna (teraz metka ma dla niej znaczenie, ale najbardziej zależy jej na moich ciuchach - UŻYWANYCH) Życze Ci równie slicznej córci! Z takim podejsciem do zycia z pewnościa obie bedziecie szczęsliwe. Pozdrawiam PS. Fajna jesteś to już niedługo PS2. Nieżyczliwe nie pomoga nawet gdybys była w skrajnej nedzy, ale zawsze znajdziesz życzliwych ludzi, którzy pomogą nie dlatego, że ty masz gorzej niż oni, ale dlatego żebys miała lepiej niz masz. I życze Ci jeszcze, żebys widziała tylko tych drugich, a pierwszych ignoruj na forum i w zyciu. :)

Gość Naucz się
poprawnie pisać, bo robisz takie byki, ze glowa boli