Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nd

Krowa!!! Jesteś wyjątkowa ...

Polecane posty

Stańczyk Moloko 23 🖐️ żyję ::D z serwerem mam problemy:D:P

Krówka :D Ja k miło Cię wreszcie widziec :D Jeszcze raz w takim razie wszystkiego naj ,naj, naj !!!!! 🌻 🌻

:D:D:D:D:D:D:D:D:P Musisz uważac:P:D

tak myslalem krowka ja juz padam wiec ide spac tylko czekam az nd sie odezwie bo nie wiem czy ta jej \"chora glowa\" jeszcze funkcjonuje:P:P:P w koncu od rozmowy ze mna moze jej sie znowu pogorszylo. nd machaj do cholery bo chce isc spac:O

no zyjesz;) krowka mysle ze do konca twoich imienin jeszcze sie moze spotkamy wiec na razie 🖐️

dobra spadam:P:P:P marudo :P:P:P ten obrzek mozgu negatywnie na Ciebei wplywa;) wole Cie zdrowa wiec jak bedzie all ok to daj znac:P

sebaa dzięki za kartkę 🖐️ ktoś tu widze nieźle mój grafik zna:P nie będizemy pić szampana:P formatować mózgi spirytusikiem:P ................._______ ................{_______} ................I..........I ................I..........I ................)..........( .............../...........\\ _________/.............\\__________ I...........................................I I...........................................I I...........................................I I...........................................I I...........................................I I.NAJWYDESTYLOWANIUCHNIEJSZYI I.................SPIRYTUSIK............I I...........................................I I...........................................I I.................1300 %..................I I...........................................I I...........................................I I...........................................I I...........................................I I...........................................I I_____________________________I 10 litórw kupiłam więc całą niedzielę można świętować :D🖐️ ciuciu ciuru ciuru ciuciuru 🖐️))

sebaa Ty wredniaku!!! nawet sobie nie chcę wyobrazać co by bylo gdybyś miał ten obrzęk:P:D

czasami mam obrzek ale nie glowy:P:P:P:P:P dobra spadam bo znowu przeczekam a ppotem nie zasne;)

chyba wiem co Ci tak puchnie :P i od czego :P:P:P:D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D nie wiem o czym mowisz krówko:P

Ok. :D Powiedz mi tylko jak się można łoić w necie :P:D

spirytus to nie kwas siarkowy, nie da sie zrobic wiecej niz 100% :classic_cool:

:D:D:D:D:D A ja \"gupia\" myślałam,że łoić to bic :D:P

🖐️ krowa, ten spirytus to pewnie zaprawiany mlekiem jak jakis likier :classic_cool:

nd, zycie nabralo raptem duzego tempa i poza tym zrobilo sie dziwne, chwilami bardzo dziwne

Kirus ;) Zbyt enigmatycznie :P:D Może chociaż trochę zdradż ....;)