Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virginiaa

bylam dla niego zabawka

Polecane posty

Gość ania12345
to teraz ty sie odezwij ..... oczaruj.. i sie nim zabaw i zostaw... postaw kropke nad i wlasnie , ale nie wracaj juz do niego

Gość luigi111
A JA MYŚLE ŻE TEŻ BYŁAM ZABAWKĄ.I WIECIE JAKIE MAM WNIOSKI? NIGDY ALE TO PRZENIGDY NIE DAJCIE NA GŁOWE SOBIE WCHODZIĆ MĘŻCZYŹNIE!!! BO SĄ TYPY KTÓRE POTRAFIĄ WYKORZYSTAĆ NASZĄ DOBROĆ I ODDANIE, TAKIM NIGDY NIE WOLNO POKAZYWAĆ JAK BARDZO NAM NA NICH ZALEŻY

Gość gość
Też kiedyś przeżyłam coś podobnego. Byłam traktowana jak zabawka, wtedy kiedy zachce mu się seksu. Na szczęście trafiłam przypadkiem na stronę magicznerytualy.pl. I zamowilam urok. Zadziałało:) Przestał traktować mnie jak zabawkę a zaczął jak partnerkę. Dziś jesteśmy razem:)

Gość gość
Rozstalam sie 4 miesiące temu z miloscia moje zycia. po dwoch latach. on ze mna zerwal. bolało bardzo! latalam za nim pisalam mu duzo za duzo sms. w koncu stal sie agresywny, napisal mi, ze mam mu dac spokoj. ze nie chce i nie moze mi wiecej dac. w koncu w rozmowie powiedzial mi, ze po prostu cos sie w nim wypalilo, ze mial/ma inne rzeczy na glowie. problemy. ze chcial byc sam i jest sam! nie chce sie ze mna klocic, prosi tylko o spokoj. proponowal tez przyjazn. widzialam ze jestem bez szans. Zamowilam urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl . I już po 3 tygodniach od wykonania go odzyskałam. Sam wrócił proszac o wybaczenie

Gość Diana_so
Ja miałam troche podobnie jak Ty ale odszedł z mojej winy. Zdradziłam Tomka z kolegą ze studiów. Nie mógł na mnie patrzeć, ja na siebie też, przez kilka mieisęcy brałam seronil i nie pomagało. Dopiero gdy zamówiłam urok na magicznerytualy.pl los się odmienił, na poczatku nic się nie działo, myślałam nawet żeby odebrać sobie życie ale dzięki radom tego Pana wyszłam na prostą i na nowo nawiązałam kontakt z Tomkiem. Nie ufa mi do końca ale jest opiekuńczy i jesteśmy razem