Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzxzxzxz

ile sie moze spóźniać okres po odstawieniu tabletek??

Polecane posty

Gość xzxzxzxz

Hej? 14 grudnia miałam okres, i wtedy tez odstawiłam tabletki Cilest, teraz jest już 21 a okresu nie ma....:( czy po odstawieniu tabletek to moze sie tak przeciągać?? czy tydzień opóźnienia to moze wynikać z rozregulowania po odstawieniu tabletek??

ja dostalam po 36 dniach....zalezy ile czsu bralas....zresztą...bardzo czestoi to nie okresu brak po odtsaiwniu tabletek ale owulacji.powinnas wiec dostac niebawem

mi sie spoznil kiedys o 49 dni a slyszałam ze moze ne byc nawet kilka miesiecy

Gość xzxzxzxz
o kurcze - ale ja brałam tylko 2 miesiące....ale stresor...:(

jak słyszę rady pt \"zrób sobie test dla pewności\".... myślisz że ona nie wie że może zrobić test? po prostu niektóre dziewczyny się tego boją i już. wolą żyć w niepewności....no ale nieistotne. co do problemu raz jeszcze.....pierwsze słysze że można nie mieć okresu przez kilka miesięcy. jak już to zanika płodność. można miec okres a nie być płodnym.jeśli brałaś 2 miesiące okres powinien powrócic od razu...jednak spoźnianie się liczy od najdłużeszgo cyklu jaki kiedykolwiek miałaś ostatnio. np...jeśli w ciagu ost roku spoźnił Ci się okres i miałaś cykl 35 dniowy to teraz też licz spoźnienie od 35 dnia a nie od 28. no chyba że ZAWSZE mialas regularnie co 28....

Gość hero
ja bralam tabletki 4 lata z malymi przerwami i jak ostatecznie rzucilam je (z powodu bardzo zlego samopoczucia) to moj cykl trwal prawie 60 dni! Wiec to jak najbardziej mozliwe. czesto jajniki muszą nauczyc sie na nowo pracowac normalnie(owulacja), ale w Twoim przypadku to troche dziwne po 2 m-cach..

Ja po dwóch latach odstawiłam tabletki o okres dostałam z 1 dniowym opóxnieniem....