Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magic271

cień sródpiersia górnego??? pomocy jaki lekarz???

Polecane posty

Odebrałam właśnie prześwietlenie RTG płuc, które robiłam aby wykluczyć zapalenie płuc .W opisie lekarz napisał zepłuca są bez istotnych zmian ogniskowych ale.... widoczny jest nieznaczny cień śródpiersia górnego węzłowo naczyniowy? od przerwałej grasicy? Nie wiem do jakiego lekarza specjalisty mam sie udać aby nie marnować czasu. Czy ktoś coś takiego miał?

Miło ze choć ktoś się odezwał dziękuję! Zaczne moze od lekarza chorób wewnętrznych ze specjalizacja kardiologii i chorób układu oddechowego mam nadzieję ze nie bedzie źle a jeśli się mylę to bede walczyć

Dziekuję ze się odezwałaś .Dopiero dzisiaj zaglądnęłam na forum. Juz byłam u lekarza kardiologa który stwierdził że serce mam jak dzwon. Dziś zrobiłam wszystkie badania morfologia elektrolity TSH wątroba i cukier. wyniki bede miała jutro. Może jeszcze się odezwiesz? Pogadałabym ;) Co do ziarnicy to ja nie mam powiększonych węzłów chłonnych na karku ani ani pachwinowych ale jest to dla mnie trop żeby dalej sie badac Załuję że nie jestem lekarzem bo ci rodzinni to......... dają wiele do zyczenia pozdrawiam cie dziękuje

Gość Magda19
No tak... lekarze rodzinni niestety umieją najlepiej wypisywać recepty:O Chociaż są wyjątki. Jeśli byłaś u kardiologa i serce masz OK to może żeczywiście badania krwi coś wykażą... Nie chciałam Cię straszyć ale warto się przebadać pod każdym kątem. Nie wiem co jeszcze może być w śródpiersiu oprócz węzłów, ale nawet jeśli to były węzły to mogły być powiększone z powodu jakieś infekcji a później zniknąć. W każdym razie daj znać jak tam te wyniki...

Gość --odswiezam--