marco581 0 Napisano Styczeń 21, 2007 witam,moja dziewczyna bierze tabletki novyneete (chyba tak to sie pisze) powinna dostac okres w czwartek a dziś jest niedziela i nic!!! czy one działają??ile dni moze jeszcze czekac za okresem??czy możliwe że jest w ciąży jak brała je regularnie i zgodnie z zaleceniami??!! prosze o pomoc!! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie one nie dzialaja Napisano Styczeń 21, 2007 jak mozna byc takim debilem :O !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strzyga__ Napisano Styczeń 21, 2007 pewnie, że możliwe. żadne tabletki nie dadzą CI 100% pewności. Jak powinna dostać okres, to niech kupi test w aptece i wtedy sie okaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie one nie dzialaja Napisano Styczeń 21, 2007 dzialaja na 100% jesli bierze sie je regularnie, nie sciamniaj mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olivka21 0 Napisano Styczeń 21, 2007 Ryzyko zajcia z wciaze przy braniu tabletek wynika tylko i wylacznie z bledow w ich stosowaniu- nie wziecie tebletki,klopoty z zoladkiem do 4 godzin po polkniecu tabletki...A jesli wszystko robi sie prawidlowo to nie mozna zajsc w ciaze po prostu sie nie da, bierzesz tabletke i ona hamuje owulcie a jak nie ma owulacji to nie moze byc ciazy. Niech kupi test w aptece po co ma sie denerwowac, bedzie spokojna jak go juz zrobi.Na kazda kobiete tabletki dzialaja innaczej, jedna dostenie okresu po 2 inna po 6 dniach to zalezy tez od rodzaju tabletek. Wiec po pierwszym opakowaniu powinna zapamietac kiedy to bylo i juz zawsze bedzie wiedziala kiedy dostanie okresu, o ile oczywiscie nie zmieni tabletek bo wtedy moze byc juz innaczej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marco581 0 Napisano Styczeń 21, 2007 Olivko21 bardzo dziekuje za wyjaśnienie.Nie jestem kobietą wiec nie wiem wszystkiego hehe!!! a tak na marginesie to właśnie dostałem wiadomośc ze jest ten ukochany okresik:) pozdawiam i życze miłej niedzieli!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikro makro Napisano Styczeń 21, 2007 SPADAJ NA POWERLIFTING.PL TAM JEST WSZYSTKO CZEGO POTRZEBUJESZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do macro Napisano Styczeń 21, 2007 mi sie kiedys spoznil rzy tabletkach bo sie strasznie denerwowalam, ze go nie dostane. wiec sie nie denerwujcie nastepnym razem i jak sie zazywa co do min. to ponc ni ma opcji tak, jak napisala Olivka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olivka21 0 Napisano Styczeń 21, 2007 Pozdrawiam i polecam sie na przyszlosc:)milej niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość syliii Napisano Wrzesień 26, 2008 Na kazda kobiete tabletki dzialaja innaczej, jedna dostenie okresu po 2 inna po 6 dniach to zalezy tez od rodzaju tabletek. Wiec po pierwszym opakowaniu powinna zapamietac kiedy to bylo i juz zawsze bedzie wiedziala kiedy dostanie okresu, o ile oczywiscie nie zmieni tabletek bo wtedy moze byc juz innaczej to słowa OLIVKI 21 musze cie zmartwić ja biore tabletki (te same) od 4 miesięcy i co miesiąc okres mam innego dnia :( co ty na to??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach