Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mel B

Yasminelle-kiedy w naszych aptekach??

Polecane posty

Gość Mel B

Witajcie! Może ktoś orientuje się kiedy do polskich aptek trafią tabletki Yasminelle-odpowiednik Yasmin tylko z mniejszą( bo 0,02) zawartoscia etynyloestradiolu? W aptekach mówią ze juz nawet nieltórzy lekarze piszą recepty a jeszcze nie ma. Będę wdzięczna za jakieś info.Pozdrawiam :))

Gość Susanne 26
Dzięki. No cóż, na razie jeszcze nie ma. Moje lekarka powiedziała ze niby na początku stycznia, ale w aptekach nadal nie ma

Tutaj jest cena: http://www.prosper.pl/szukaj.php Około 45 zł, tak plus minus, zależy od apteki. Jeśli wyskoczy pusty formularz, wpiszcie Yasminelle. To znaczy, że lek jest już w hurtowniach i powinna być już możliwość zamówienia go w aptekach. Pozdrawiam :)

Gość Yasminka 24
Ja też szukam:)) Pytałam w kilku aptekach i jeszcze nie mają. Czekam na informacje dziewczyny.Może gdzieś już sie pojawiło?

Gość Mel B
Dzięki za wszystkie informacje. Jak coś jeszcze będziecie wiedzieć to piszcie :)

Gość melisanaaa
Ja sobie zamówiłam w aptece i na ntępny dzien już je miałam :) Dziewczyny mówie wam idzice do apteki i sproawdzają leki na zamowienia :)

Gość Miu Miu 22
Szwedzia, jak wykupisz to powiedz nam ile kosztowały? :))

Gość Też szukam..
Też poluję na Yasminelle, ale pytałam w kilku aptekach i nie maja, zamówić tez nie zamówia bo podobno nie ma w hurtowniach.Mieszkam w Bydgoszczy:(

jeszcze nie kupiłam - ponoć w aptece ;\'\'Na dobre i na złe \'\' kosztuje ok 38 zł.tak mi mówiła moja gin.Ale jak wykupie to napiszę!!!!

Też szukam --> powiedz w aptece, że Prosper ma Yasminelle na stanie, niech tam uderzą. (tylko że apteki mają \"swoich\" hurtowników, u których mają lepsze warunki płatności, i nie zawsze są chętne do zamawiania u innych).

Gość Mundek
Hej, dzisiaj gin podarowal mi 2 bezplatne opakowania Yasminelle:/ Ciekawa jestem ile normalnie kosztuja, niewiele aptek dysponuje nimi, ale sa juz w obiegu(a na pewno w hurtowniach)- to po pierwsze. A po drugie, czy ktorakolwiek z was spotkala sie z tym, zeby lekarz rozdawal tabletki??? Na opakowaniu widnieje, ze jest to probka bezplatna, zawiera oczywiscie 21 tabl., ma nr pozwolenia i serii. Czy to zobowiazuje mnie do kupowania tych tabletek u swojego ginekologa?

Ja dostałam kiedyś tabletki na nadciśnienie od lekarki POZ - i tam była taka naklejka, 2 opakowania Harmonetu od ginekologa, ale chyba bez naklejki, i chyba 2 albo 3 próbki (po 10 sztuk) Vesicare z inicjatywy mojego urologa (z naklejką). Nie jesteś zobligowana do kupowania, to taki sam tester, jak próbki jedzenia czy kosmetyków.

hej hej; już wykupiłam zapłaciłam 47zł za opakowanie. mam jeszcze pytanie ponieważ sa to moje pierwsze pigułki powiedzcie mi jeszcze pare rzeczy zaczynam brać w pierwszym dniu miesiaczki??? ijeżeli to jest np.sroda to zaczynam z opakowania od tabl. z napisem sroda?? Czyli nie zaczyna sie od początku od pierwszej tabletki poniedziałkowej? Nie wiem czy zrozumiałyscie o co mi chodzi ale moze ??

Gość akle
jak dostałaś okresu w środę to bierzesz tabletkę oznaczoną dniem środa itd...

Sprzedam 1 opakowanie Yasminelle - zafoliowane oryginalnie. Miałam brać ale okazało się, że nie ma takiej potrzeby. Kto jest zainteresowany - proszę o kontakt na e-mail.