Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Allison

Jak dobrze być szczupłą...

Polecane posty

Gość _Allison

Kurczę, tyle tu tematów o odchudzaniu, widzę ze nie doceniam tego co mam, mianowiecie zawsze byłam i jestem szczupła, niezależnie od tego ile wcinam:) Nie moja to zasługa, a genetyki, w rodzinie wszyscy szczupli. Choć słyszałam ostatnio, że nie dziedziczy sie sklonności do tycia a raczej do nawykow żywieniowych. Nie wiem ile w tym prawdy,ale jak sobie pomyslę że miałabym sobie jedzonko wydzielać to rozumiem dlaczego tak trudna jest walka odchudzających się.

Gość wzruszyła mnie Twoja historia
:O

Gość jak urodzisz to pogadamy
miałam kiedyś taka koleżanke,jak urodzila dziecko to zamilkla i przestala gadac o wadze

Zazdroszcze, u mnie prawie wszyscy w rodzinie mają nadwagę. Nie będę zwalać całej winy na geny, bo i moje lenistwo i obżarstwo też ma znaczenie, ale ja niestety od zawsze walczę z( mniejszą kiedyś) a teraz bardzo duuużą nadwagą.

Gość no no
ja tez jestem szczupła i mogę jeść co chcę, ale nigdy nie czułam się z tego powodu jakaś wyjątkowa :O

Moja mama mnie urodziła, w ciązy przybyło jej ponad 20 kilo, a mimo to wróciła do swojej wagi- 60 kg. Belleteyn_ nie przejmuj się, to na pewno b. trudne, ale możliwe żeby się odchudzić. Nie chodzi nawet o wygląd, bo osoby puszyste zwykle sprawiają wrazenie sympatycznych:), ale dla zdrowia warto trochę zrzucić.

Gość po co taki temat
Mamy się cieszyć razem z Tobą? No dobrze, to cieszymy się ;)

Nie o to chodzi że jakaś wyjatkowa się czuje, wręcz przeciwnie nigdy nad tym się nie zastanawialam. Przyszło mi to na myśl jak tu na kafe zobaczyłam mnóstwo tematow o odchudzaniu. Równie dobrze mozesz na tysiącu innych tematow zapytać po co są :o

Gość maria-1951

Gość po co taki temat
No o.k. Ale o czym mamy tu dyskutować? O tym, że jesteś szczupła i to dziedzictwo genów i że Ci miło, że taka jesteś? No to fajnie i... ?

Gość mnie to wcale nie cieszy
bo prawie od zawsze uważam, że i tak jestem za gruba

Gość ja bylam szczupla przed
porodem (52 kg przy 169cm), a po urodzeniu dwojki dzieci rok po roku bylam tak chuda (bez diet, tylko karmienie piersia i "znikanie" tluszczu z organizmu-- glownie z ud bo brzuch zawsze mialam plaski), ze wszyscy sie pytali, czy jestem chora. Wazylam 47 kg. Teraz waze 49 kg i nie chodze na zadne silownie itp, po prostu mam taka przemiane materii. Rodzenie dzieci nie sprawia "samo w sobie", ze kobieta tyje, chyba ze sie obzera, cos ma z tarczyca albo jest chora lub bierze jakies tabletki.

Gość do jak urodzisz to pogadamy
dlaczego starasz sie byc zlosliwa ???? Allison wyraznie pisze,ze jej mama jest szczupla ,a przeciez urodzila Allison :D to po co te farmazony? Widocznie ma dziewczyna tak w genach po rodzicach i juz :) Zawisc ? ;)

Gość popieram
bo tyle kobiet rodzi dzieci i wiele z nich jest szczuplych, zgrabnych i to wcale nie nalezy to do wyjatkow -- nie mam tez tu na mysli gwiazd po dietach i chururgii plastycznej. Ktos jest szczuply cale zycie, a ktos inny walczy z nadwaga, tak to juz jest.

Gość mnie to wcale nie cieszy
do jak urodzisz to pogadamy: możesz pogadać z moją mamą, urodziła dwójkę dzieci, ma 50 lat i waży 58kg przy wzroście 172cm masz jakieś pytania?:)

ja tez jestem szczupła, mojego taty w rodzinie jest wiekszość szczupłych osób i po nim to odziedziczylam... staram sie nie narzekac tylko przyjmowac z usmiechem to co los mi przydzielił :) bo to nie tragedia byc chudym :)

Gość hhhhhgggggtr55

Gość szczuple sa piekne
jesli nie sa za kosciste i maja ladny kobiecy ksztalt ciala.