Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nie urok to sraczka

mam drożdżaka na buzi.. ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość liscisataaaa
mi pomoagaja kosmtyki dla niemowląt......... maida jak wygladal u Ciebie drożdżak???

Gość no nie wiem czy taki light
oliwka jak najbardziej tylko żeby to nie była oliwka firmy Johnson&Johnson - tak radziła mi dermatolog

a Hipp oliwka moze byc? bo mam akurat?

Gość maida
do "jak nie urok to sraczka" dermatolog przepisała mi metronidazol, było po nim lepiej, ale dalej miałam trądzik i od leków na trądzik drożdzak wrócił. Oliwka hipp jest najlepsza, dla mnie przynajmniej. U mnie drożdzak był wymieszany z trądzikiem. Trądzik to u mnie były takie duże pryszcze czasem bolące, a drożdzak to zaczerwieniona skóra i na niej takie drobne krostki jakby ktoś piaskiem posypał. i drożdzak swędział przynajmniej u mnie. Drożdzaka miałam głównie na policzkach. Chyba nie da się tego do końca wyleczyć, bo choć moja skóra jest już ładna to czasem coś mi zaswędzi i jakaś krostka się pokaże, ale oliwka załatwia sprawę szybko.

Gość maida
Jak boisz się że oliwka zaszkodzi to spróbuj na małym kawałku skóry, zobaczysz czy na Ciebie też podziała

u mnie wygląda to tak samo- jak piasek. Ale pryszczy nie mamm i mam to wokól ust. Jak na razie mnie to nie swedzi, ale czasem tak załaskocze. Staram sie jednak nie dotykac, bo wiem że moze sie roznosic :o A z tą oliwką spróbuję na pewno

Gość Kasiq
Mi jedna koleżanka poradziła wcierać nasienie partnera. Na początku się zdziwiła, "że co?????". Okazuje się, że w spermie jest dużo naturalnych leków, które chronią plemniki. Pomogło świetnie.

Gość gość
ja mam drożdżaki na twarzy. Zaraziłam się w szpitalu. Walczę z tym okropieństwem już ponad rok z marnym skutkiem. Może jakieś wskazówki?