Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość triumphatorka

bielizna Triumph - pomozecie?

Polecane posty

Gość triumphatorka

Dziewczyny pomozcie bo juz kompletnie zglupialam. Chce zrobic zakupy w sklepie internetowym Triumpha (nie bardzo mam czas biegac po miescie). No i mam problem z rozmiarem, mimo ze wiekszosc stanikow jakie mam jest wlasnie tej firmy:( Rozmiar na metce widac juz tylko na dwoch - jeden to 75 A, drugi 70B. To teraz podam moje nie pasujace do tych rozmiarow wymiary: pod biustem 77 cm, w biuscie 87-88 cm. Czyli teoretycznie wychodziloby mi 75 A ale... jedna piers mam troche wieksza i "wyskakuje" z tego A. Czyli A raczej odpada. Z kolei w 75 B sie topie:( Ten stanik 70 B jest w sumie w sam raz, no ale nie wiem czy wszystkie szyja na IDENTYCZNE gabaryty... i czy wszystkie maja tak samo rozciagliwy pasek pod biustem... No bo tak patrzac na te moje wymiary ten 70 B nie powinien byc dobry, a jednak... No i jaki rozmiar mam zamowic 😭

Gość monina
po prostu idź do sklepu triumpha i tam dobierz rozmiar. A później kup w sklepie internetowym.

Gość monina
ja bez względu na krój stanika, z Triumpha zawsze mam ten sam rozmiar, więc mogę kupowac w necie

Gość triumphatorka
Kurde... jednak trzeba sie bedzie przejsc:( No w kazdym razie dzieki;)

Gość przy takich wymiarach to
75A.

Gość triumphatorka
Przed chwila bylam na stronie Triumpha. Przy takich wymiarach to mi wyszlo 75 AA - tam jest taki obliczacz. Tylko czemu cholera 75 A na jedna piers jest za maly (na druga ok), z kolei ten ktory mam 70 B lezy jak ulal. Tylko boje sie, ze ten ktory zamowie to mogloby byc jednak takie normalne 70 - a przy obwodzie 77 na bank bedzie za mala taka "standardowa siedemdziesiatka". Jezuuuu, za jakie grzechy pokarales mnie takimi cyckami :o

Gość FRENKI 4 FINGERS
Lepiej szukaj odpowiedniego rozmiaru u faceta a nie pelętaj się po szmateksach