Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek22

Jak faceci widzą różnice wiekowe?

Polecane posty

Chodzi mi dokładnie o opinie wszystkich którzy będą mieć ochotę się tu wypowiedzieć na temat dużej różnicy wieku między mężczyzną a kobietą no powiedzmy 15-20 lat. Co o tym myślicie? Czy mają szanse na związek? Czy faceci (powiedzmy wykształceni-zdający sobie sprawę z różnicy wieku) są zdolni poważnie myśleć w takiej sytuacji? No i mała uwaga chodzi mi o granicę wiekowe nie że ona ma 80 a on jest 20 lat starszy :)! Powiedzmy ona 22-25 on 35-40.

Gość fffffia
Generalnie opcje są dwe: albo facet myśli głównie penisem, albo jest niedorozwinięty emocjonalnie i czuje się przy takiej szczeniarze wielkim macho. Oba przypadki żałosne.

Różnica wieku,gdzie facet jest starszy od kobiety to rzecz normalna.w większości przypadków mężczyźni szukają młodszych partnerek.Natomiast różnica ,gdzie kobieta jest starsza od faceta więcej niż 3,4 lata to porażka.Oczywiście są wyjątki,które potwierdzają regułę.

Taka różnica jak 4-5 lat nie jest jeszcze znaczna, natomiast gdy osiąca ona około 10 lat już staje się wyczuwalna. Jasne że taki związek ma szanse, dlaczego by nie? W społeczeństwie jednak utarło się że nie, ponieważ zbyt odległa różnica powoduje także odmienne zdania na jakikolwiek temat... Ale jak to mówią: \"miłość sobie lat nie liczy\"

Gość vvvvgggggvvv
No tylko ile starszy od kobiety - 20 lat?????

fffffffia chyba nie masz szczescia w zyciu. jestem ze swoim facetem 3lata, miedzy nami jest roznica 7lat i w sierpniu sie pobieramy. zalosne sa takie komentarze wiec..kotek22, badz dobrej mysli, to sie moze udac;))

Gość fffffia
Pimpa, pogadamy za kolejne 3 lata, to po pierwsze poza tym spadaj szczeniaro z komentarzami o moim życiu osobistym bo ci g... do tego. Pilmuj dobrze swojego wielbiciela młodszych dup, bo jak mu się znudzusz, znajdzie sobie młodszą. Poza tym - 7 lat jeszcze obleci, autorka pytała o różnice wieku typu 20 lat.

\'szczeniaro\' - brawo za glupote, \'gowno ci do tego\' - nie wiesz co mowisz, wiec jest mi do tego. \'wielbiciela mlodszych dup\' - nie sadze zeby owy wielbiciel kazdej mlodej dupy ganial za nia rok zanim ona zgodzi sie pojsc z nim na piwo. wiec moze ty spadaj z komentarzem;//

Gość ale jesteście porabani
miłość to miłość ..... jak jest to na wiek sie nie patrzy !! a wybieganie myśla do przodu tak dalego jest beznadziejne życie ludzkie jest tak kruche że już jutro może nas nie być

dzieki szukam różnych opinii o tym problemie bo mnie tak szczerze mowiac dotyczy..i sie zastanawiam czy to by moglo miec sens no po prostu interesuje mnie mężczyzna o ok 20 lat starszy i jestem ciekawa czy ja tez go moge interesowac czy moglby wziasc moje zainteresownie nim powaznie?

podręcznik do informatyki-> dzieki wielkie ah...to rzeczywiscie ryzyko i albo je podejme i zaryzykuje bardzo duuuzo albo sie poddam i bede zalowac. Jeśli tylko będę mieć okazje to myśle że postaram sie coś zrobić żeby się upewnić..... boje się tylko że źle zrobię ale to chyba jest ryzyko

Gość podręcznik do informatyki
znam związek gdzie różnica był 8 lat (tzn ona 26 on 34) - było to czuć, ale do przezwyciężenia;) A co mylślisz o 16/24?

Gość kiedy skończymy 25 lat
wszyscy jesteśmy już w tym samym wieku...dorosłym

wiesz co dla mnie to bardzo normale nie widze w takiej różnicy wieku nic złego..to według mnie nie dużo naprawdę uważam że chłopak czy mężczyzna powinien być starszy. a jeśli mogę zapytać to dotyczy on Ciebie?

a kogo pytasz? jeżeli mnie to ja nie facet ;)

nie nie nie pytałam podręcznik informatyki...a co do 25 lat to chyba masz racje

to nie ja, to Oscar Wilde

Gość ejj a co to przeszkadza
jak starszy to tylko musi mu chodzić o sex? ja mam chłopaka o 6 lat starszego : ja 17 on 23 i się świetnie czujemy ze sobą, ja jestem dziewicą on prawiczkiem.. i jemu się nie spieszy... różnica nie jest zauważaalna

kiedy skończymy 25 lat....aha heheheh no to ładne a co myślisz o związkach gdy facet jest starszy o 20 lat?

no o sex? hmmm? Właśnie tylko chodzi o to że narazie to ja go podrywam. A jemu nie wiem czy zależy no fakt faktem faceci to myślą o tym w sporych ilościach...być może ..a jakie są jeszcze wasze opinie?

sama jestem w takim od kilku lat..ale bliżej mi do wersji ona 80 a on 100 :D Super jest, przynajmniej z moim :)

kiedy skończymy 25 lat hehehehe ...czyli jesteś w związku z 20 letnią różnicą?

mniej więcej :) ważny jest człowiek, wszystko mi jedno czy ma lat 50 czy 15 (noooo....15 mogłoby jednak byc barierą :D)

Gość Brondynka
Faceci po czterdziestce lubią młode dziewczyny, bo potrzebują coraz większch podniet i kobieta w ich wieku im nie wystarcza... bo po prostu im nie stanie :)

heh no masz racje liczy się człowiek jak to wszyscy radzą trzeba się poznać żeby stwierdzić czy sie do siebie pasuje czy nie..ja jednak mam wóz albo przewóz...lepiej żeby było dobrze jeśli z nim zakręcę bo tak to mogłoby być nie sympatycznie.. a czemu mówisz że 15 to już za duża róznica?

Brondynka hehehehe.......właśnie ciekawi mnie czy facetów koło 40-stki kręcą bardziej kobiety w ich wieku czy młodsze ...a skad o tym wiesz? pytam z ciekawości jak zwykle :)

Gość Też jestem ciekawa
skąd blondynka wie co lubią 40latkowie i kiedy im staje a kiedy nie ? :)

Gość podręcznik do informatyki
kotek, nie dotyczy to mnie