Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co masz na mysli

jakie macie zdanie na temat msciwych ludzi?

Polecane posty

Gość co masz na mysli

np ktos zostal zraniony przez 2 osobe i w odwecie rani tak samo mocno aby ja zniszczyc

coz nie wiem czy warto sie znizac do jej poziomu,,,, oczywiscie najpierw musisz dociec prawdy itd bo mozliwe,ze ten cios byl ukartowany przez innych......... trzeba rozwazyc wszystkie za i przeciw....

Gość Femininka
Cóż, prawda jest taka, iż zemsta jest domeną ludzi prymitywnych. Nic więcej nie mam do powiedzenia na ten temat.

Gość fdikol
mściwych nie trawię ale większość mściwych to niestety kobiety - one tak już mają. Na przykład taka Salome ...

Gość czasem tak jest
ze ktos msci sie ale w taki umiarkowany sposób czyli nie jakos tak bardzo ale robi to zeby dac komus nauczke

Gość myślę
nie zniżam się do poziomu tak prymitywnej osoby. daję sobie luz. na takich ludzi nie warto tracić siły i nie ma sobie co nimi głowy zajmować. mam ciekawsze rzeczy do roboty niż odgrywanie się na jakimś marginesie.

Gość moj maz jest taki msciwy
to naprawde straszna rzecz

Gość brenul
na mniesiewiele ludzi msciło faktycznie kogos zraniłam ale nie zdradziłam jesli ci o to chodzi do dzissie mszcza zato ludzie

Gość brenul
powiem ci jedno przeszłam piekło gdybym wiedziała ze tak bedzie to omiłabym ich z daleka

Gość brenul
powiem ci jedno przeszłam piekło gdybym wiedziała ze tak bedzie to omiłabym ich z daleka