Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematy i rozterki

Czy przyjęłybyście faceta, gdyby chciał do was wrócić?

Polecane posty

Gość dylematy i rozterki

Byliśmy razem krótko ale układało się między nami bardzo dobrze. Zaraz po sylwestrze ( zresztą spędzonym osobno) wyznał mi, że poznał inną kobietę przy której jest lepszym człowiekiem, która w niego wierzy itd. były to dla mnie przykre słowa, bo on jeszcze tak niedawno mnie wyznał miłość a nagle okazało się, że kocha inną ... minął miesiąc, bardzo zresztą dla mnie trudny, bo ciężko było mi się pozbierać gdy on się odezwał ... twierdzi, że to była wielka pomyłka, powinien był o mnie walczyć, bardzo tego żałuje ... wiem, że wystarczyłoby jedno moje słowo ale sama nie wiem czy powinnam go przyjąć z powrotem. Uczucie nie wygasło ale zaufania już nie ma ... boję się, że taka sytuacja się powtórzy i, że znów będę cierpieć ... co mi poradzicie? Zaufać mu ponownie czy nie?

Gość Kostello
Nie, nie, nie, nie.,

Takiej osobie jest już turdno zaufać, sama sie kiedyś o tym przekonałam. Ale to ty o wszystkim zdecydujesz.

Gość taka jedna............
zrobisz jak zechcesz ale uważaj zrobił to rza zrobi i drugi....

Gość ja ona xxxxxxxxx
nie...olej go

Gość dylematy i rozterki
ciągnie mnie do niego, jakaś dziwna siła, której nie mogę wytłumaczyć ... pomyślałam nawet, żeby nie zaczynać z nim na razie związku tylko zacząć się spotykać jak znajomi, poobserwować go czy rzeczywiście się zmienił, czy naprawdę mu na mnie zależy a dopiero potem zdecydować czy coś z tego będzie ... co o tym myślicie?

Gość MajaMi
Ciężko ocenić bo każdy człowiek jest inny. Powiem ci tylko z autopsji: absolutnie NIE! Byłam w identycznej sytuacji. Tamta go zawiodła i przyszedł się kurować do mnie. Głupie słowa-zaufałam. Co wyszło? Odszedł znowu, i znowu po krótkim czasie chciał wracać. Potem dowiedziałam się, że jestem jego przyjaciółką u której zawsze znajdzie otwarte serce-ale nici z miłości. Zastanów się czy podobnie cię nie traktuje.

Gość annnett
A ja slucham tylko mojego serca. Wrocilabym, jesli piszesz ze Ciebie do niego ciagnie. Warto dac szanse na poprawe, oczywiscie nie w nieskonczonosc.

Gość Agatka szmatka
Skończ z nim definitywnie. To nie jest Twój przyszły mąż.

Gość sprubuj z nim jeszcze
ale tak z dystansem go traktuj i nie angazuj sie na razie-wiem ze latwo tak mowic ale na razie niech on sie stara a ty nie zabiegaj tak bardzo o niego!!

Gość kazdy moze popelnic blad
zrob tak jak radzi ci osoba wyzej, z dystansem, niech on ci udowodni, ze mu zalezy