Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszony...

problem z małym

Polecane posty

Gość wystraszony...

witam! ostatnio zrobiłem sobie ostry 2-dniowy hardcore z moją ukochaną! zabezpieczaliśmy się gumkami ze środkiem plemnikobójczym oraz globulkami. chwilami był tez balsam do ciała i krem do rąk! :P no własnie...i to wszystko spowodowało straszne podrażnienie mojego siusiaka! wcześniej też tak czasami miewałem ale pieczenie ustępowało maksymalnie po dobie! dzis mija 2 dzień a tu żadnej poprawy! tzn. boli mnie tylko przy oddawaniu moczu ale jest to straszne uczucie! jakby ktoś mi szpilkę wkładał w czubek ptaszka! z zewnątrz wygląda wszystko normalnie, zadnych wycieków jak np. przy zapaleniu cewki moczowej! moja partnerka jest zdrowa, współzyjemy tylko ze sobą, nigdy wcześniej na nic nie chorowaliśmy! jak sądzicie co to może być? samo mi przejdzie? czy lepiej zapierniczać do lekarza? a może maczać "go" w czymś? wszystkie sugestie mile widziane!

Gość annnett
Wydaje mi sie ze podrazniles koniec cewki chemia...coz trzeba przeczekac, mozesz robic nasiadowki w bardzo goracej wodzie przez 20 minut, moze byc z dodatkiem ziol rumianku... Na przyszlosc radze unikac balsamow do ciala, krem do rak i tym podobnych rzeczy. Sam srodek plemnikobojczy moze podrazniac.

Gość do konsystencja serca
o rrany, ale pomysły..:o...to juz nic więcej się nie dało wsmarować chyba, co? :o

Gość napar
ja bym odradzała gorąca wodę, moze nasilić obrzęk. Mozesz sobie moczyc w naparze kory dęby, dobrze robi na podraznione sluzówki. do kupienia w aptece- 1,5 zl.

Gość napar
*kora dębu

Gość wystraszony...
wcześniej już używaliśmy balsamów do ciała i nigdy wcześniej nie było żadnych podrażnień :( ale ostatnio był jakiś nowy, chyba wyjątkowo tani :/ bo już przy pierwszym jego kontakcie z "małym" poczułem jakieś takie dziwne uczucie. nic.... zaraz idę zaparzyć rumianku i będe moczył!

Gość annnett
Na poczatku nie ma podraznien ale im czesciej sie naraza stosujac chemikalia, tym blona cewki slabsza i bardziej podatna no i dluzszy czas kuracji. Goraca woda (a wrecz baardzo goraca) poradzi na te uczucie wkladania igly. Jest to sprawdzony sposob i nie bylo po nim obrzekow, a jedynie wielka ulga. Moze jeszcz przestrzege ze od chemii to moze byc uszkodzenie bardzo glebokie i sie nie przestrasz jak bedziesz siusial troche krwia. Nie przejmuj sie tym, bo przejdzie, organizm sam sie leczy i wszystko samo ladnie sie goi. Tylko trzeba sie na przyszlosc oszczedzac

Gość wystraszony...
wielki dzięki annett!!! no nie mogę sie powstrzymać... i zadam Ci to pytanie :P skąd to wszystko wiesz? Twoj chłopak też tak kiedyś miał? bo po nicku stwierdzam ze jesteś kobietą (dziewczyną) ?

Gość annnett
:) Chlopak mial, i ja tez to samo :) to nie tylko meski problem

Wejdź na poniższe www, tam znajdziesz ważne dla Was (Ciebie i dziewczyny) rzeczy. Odpisz co się przydało. A tak na marginesie, to do pieszczot manualnych i nie tylko, dobry jest KY

Gość FRENKI 4 FINGERS
Zmiana płci

Gość a obejrzyj go dokladnie
:) czy nienaderwaleś "wędzidełka"? moj facet raz tak mial,,to bylo delikatne pękniecie, przy siusianiu pieklo niesamowicie,az syczal,po 2-3 dniach sie zagoilo.pozdro

Gość zmęczenie materiału
tak jak po dobrym treningu sportowym bolą mięśnie , tak i po dobrym seksie boli penis. Odczekać i samo przejdzie, a na przyszłość dawkować racjonalnie. Wziąć se do serca porzekadło: co za dużo i św..a nie chce.

Gość wystraszony...
witam ponownie!! no i niestety..nie widac (nie czuć) żadnej poprawy :( to już jutro będzie czwarty dzien! :( coraz bardziej zaczynam sie niepokoić! jak sądzicie czekać jeszcze cierpliwie? czy lepiej już iśc z "tym" do lekarza? jesli tak to do jakiego? rodzinnego?

Gość umocz w jodynie
:P

mozesz poprosic w aptece o jakas masc zanim pojdziesz do lekarza albo wyslij dziewczyne,jest sporo srodkow dla dziewczyn,ktorych tez mozesz uzywac

Gość laekfbvjhs
pewnie wdało sie zakazenie.......pomogłaby masć z antybiotykiem, a moze starczy płukanie w rivanolu