Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel_81

tapeta na komp. poszukiwana - zebra i kod paskowy

Polecane posty

poszukuje w necie - jak widac bez skutku niestety - tapety na pulpit przedstawiajacej zebre (zwierzatko) a w tle byl kod paskowy . Bardzo mi sie to podobalo, tylko niestety moj informatyk firmowy cos poprzestawial (wrrr ) , kiedy musial cos zmienic w kompie i zebra przepadla . Nigdzie w kompie jej nie ma niestety :( . Dlatego mam prosbe.... jesli \"wpadnie\" Wam w oko taka tapeta lub (cudem) macie moze taka- prosze o link 🌼 :) Tapeta moze byc w dziale zwierzatek lub 3D ...

dysk nie byl formatowany - to na pewno ... ale z tym kompem (w pracy) dzieja mi sie \"cuda\" - np.wybrac tapety z listy w panelu sterowania nie moge i nie wiem dlaczego (nie dzialaja tam zadne \"przyciski\" ... ? )

Tę tapetę odszukasz ( prawdopodobnie ) za pomocą bardzo prostego narzędzia , czyli : Start - wyszukaj ( ikona z lupką ) i wpisz : przeszukaj wszystkie dyski , napisz .jpg ( kropka jpg ) , fotka powinna się znaleźć :)

dzieki , sprobuje :) nie zaszkodzi w kazdym badz razie ;) a jak sie nie znajdzie pozostaje mi szukanie w necie.... znow... :)

dopiero teraz mialam czas to zrobic ... ;) po .jpg mi nic nie znalazlo , ale wpisalam \"tapeta\" i jest :D jak widac proste rozwiazania sa najlepsze :) jeszcze raz dziekuje kamerdyner :D