Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskotka-kotka

bole kregoslupa we wczesnej ciazy

Polecane posty

Gość maskotka-kotka

Jestem w 5 tc i od dwoch dni bardzo mnie boli kregoslup w dolnym odcinku. Nie wiem czy to normalne. Czy ktoras z was miala podobny problem w tak wczesnej ciazy?

Gość acido
tak. nie moglam chodzic na normalne zakupy, bo przy dluzszym chodzeniu krzyz tak mi sie dawal we znaki, ze robilo mi sie raz zimno, raz goraco, a potem BACH!

Gość nowa346 .
kochana jestem co prawda w 15 tygodniu ale tez mnie boli na dole kregoslupa ,tak jakby ta kosc ogonowa to chyba normalne-wkoncu kregoslup ma obciazenie

mnie tez boli w dole kręgosłupa a jestem w 9 tygodniu ciąży i podobno zmienia sie środek ciężkosci czy to prawda?????????? czy to normalne

Gość maskotka-kotka
Nie wiem czym to moze byc spowodowane w tak wczesnej ciazy. Chyba dzidzia nie moze byc jeszcze obciazeniem dla kregoslupa. Bylam przygotowana na to w pozniejszym okresie, a tu niespodzianka:)

Gość acido
:D:D obciazeniem dla kregoslupa kilkugramowy zarodek raczej nie moze byc, bo w takim wypadku po kazdym bardziej obfitym obiedzie musialabys narzekac. nie bolal cie nigdy krzyz przed okresem np? mnie prawie zawsze boli..

Gość maskotka-kotka
No wlasnie, nie ma mowy, ze to zarodek obciaza kregoslup.Nigdy nie mialam dotad problemow z kregoslupem. Sama juz nie wiem co jest grane.

Gość ból kręgosłupa może być też
w pewnych przypadkach objawem zbliżającego się poronienia, mam nadzieję, że nie masz innych niepokojących objawów? krwawienie, plamienie, tępy ból brzucha?