Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo tylko tego pragne

Smutno mi ...

Polecane posty

Jak mi smutno :( Znowu była jedna kreska na teście :o Ciągle żyje nadzieją że jednak nie dostane tego okresu...Co to za sprawiedliwosc ze Ci ktorzy nie chca dziecka je maja a Ci ktorzy chca nie... :o Czy test robiony przed @ moze byc zły ? :(

test może być zły bo steżeni gonadotropiny jest małe... ja też robiłam test przed i byłam załamana a misiączki nie dostałam i zrobiłam test Quick i 2kreski i jestem w ciąży a nie miałam żadnych oznak tylko tkliwe piersi

Ja tam piersi nie mam tkliwych tylko czasem mnie tam w dole rwie nie wiem jak to opisac okres mam dopiero za tydzien oszaleje do tej pory :o

mnie w dole brzucha bolało też chodziłam jak struta bo myślałam że to @ a jednak nie polecam test Quick najlepszy i wykrywa wczesną ciąże możesz spróbowac jeśli mineło 7 dni od zapłodnienia

Ja już sie boje tych testów :o A długo starałaś sie o dzidziusia?

Ja zrobiłam hmm nawet nie wiem jaki to byl ale napewno nie ten co wymieniasz i wyszla jedna krecha :o poczekam moze jeszcze cos z tego bedzie :o

naapewno sie uda rozumiem cie ja też bardzo pragnełam dziecka i jak nic nie widziałam na tescie chodziłam załamana mąz mnie pocieszał ale ja swoje to trudne wiem... łykasz jakies witaminki

Nie...

radze łykac feminatal jest naprwade dobry... nawet jak ci sie nie udało teraz to biorąc witaminy masz wieksze szanse na szybką ciąże ja brałam też witaminy przed ciążą i udało sie za 1 razem . naprawde uwierz mi jestem farmaceutą i wiem coś o tym

Dziękuje za rade :) Musze sobie kupić :)

spróbuj najpierw jeden listek 1 tabletka dziennie w porze obiadowej i rzycze powodzenia odezwji sie jak chcesz sie kiedyś odezwac to pogę podac swój numer gg

Ok:) Dziekuje bardzo :) Mam nadzieje że sie uda :)

aha jeszcze jedno ile kosztuja takie tabletki :) ?

Gość ja też sie
starałam i nic nie wyszło....dostalam okres.Mam złe wyniki i chyba nigdy nie zostanę mamą.Już sie powoli przyzwyczajam do tej myśli ale jakaś część mnie karze robić testy i znowu rozczarowanie:(

Jak długo sie starasz?

Gość Polecam również...
przyszłym mamom brać kwas foliowy :) i wierzyć, wierzyć i jeszcze raz wierzyć! :)

Kurcze mam dziwne obkawy :o Dzisiaj poprostu nie mogla znieść mojego ulubionego perfumu poprostu zrobilo mi sie nie dobrze :o Mam temperature(37,2) i boli mnie lewy jajnik :o Okres mam mieć w przyszly wtorek :o Nie wiem co o tym myśleć :o

dziewczyny,polecam wam mieszanki ziolowe ojca sroki iojca klimuszko-poszukajcie proporcji na bocianie lub staraniach-pol roku staralismy sie i nic.....a po ziolkach wyszlo od razu.sa naprawde rewelacyjnei pomogly wielu kobietom.glowa do gory-bedzie dobrze!!!!!!!!!!

No u mnie nic dalej czekam na @ Ma byc w poniedzialek i cos czuje ze bedzie :o Źle sie czuje :o :(

głowa do góry musi sie udac . nie dołuj sie zawsze miej nadzieje... przepraszam długo mnie nie było ale byłam troche zapracowana i jezdziłam do męża bo on otworzył 2 nowe resteuracxje i nie ma go całymi dniami w domu wiec jeżdze do niego bo nie chce mi sie siedziec w domu wiec jak cos to sie odezwij pozdrawiam pa

Ahh zrobiłam sobie dzisiaj test no i 1 kreska :o Tak mi źle :( Teraz nic tylko czekać na @...:(

wszystkie preparaty dla kobiet w ciąży mają żelazo i jak go nie prszyswajasz to nie ma innych preparatów . poza tym biegunbka to nie objaw nie przyswajania żelaza tylko reakcja na otoczke albo substancje zawarte to sklepienia wiec skąd lekarz może wiedzeic jak zareagujesz na witaminy co drogi nie znaczy lepsze