Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa...

Nie bardzo wiem....

Polecane posty

Gość aaa...

Jesli chlopak mowi mi mile slowka typu ( dobrze mi sie z toba rozmawia, tesknie za rozmowa z Toba , sklada zyczenia na dobranoc , sle calusy i tym podobne niewinne slowka) czy to moze znaczyc , ze zalezy mu na mnie , ze mysli o mnie powaznie? Dodam tylko ze rozmawiamy ze soba ok miesiac i jest to chlopak, a wlasciwie mezczyzna . Nie wiem do czego to zmierza , a sama nie chce o nic pytac bo uwazam , ze to chyba za wczesnie na takie pytania . Bede wdzieczna za kazda wypowiedz.

Gość ile masz lat*

Gość nie znamy twojego chłopaka
idiotko, więc się nas nie pytaj , trzeba być stuknietym

Gość aaa...
12 i mam na imię Andżelika, mów m Andżela

Gość myśle że znaczy
to NIC. Do mnie tez tak pisał ot tak dla zabawy

Gość znaczy ...
ze chce cie przeleciec ;)

Gość tak chce cie
przelecieć ale jakoś musi zaczać ....

Gość aaa...
po pierwsze to nie jest moj chlopak ( prosze czytac uwaznie) po drugie ludzie ja tylko pytam moze ma ktos podobny dylemat lub potrafi pewne zachowania trafnie zinterpretowac . Wiem , ze go nie znacie co nie znaczy , ze nie mozna podyskutowac . Mialam nadzieje , ze trafie na bardziej zyczliwych ludzi

Gość ugi
faceci przez net pisza tak, bo wyadje im sie ze babka tego oczekuje, bo chca ja zmanipulowac, absolutnie nie nalezy przywiazywac do tego wagi, a wrecz przeciwnie, powinno nas to zaalarmowac, ze cos nie tak

Gość aaa...
mysle ze znaczy-> a dlugo tak sobie czy w ten sposob rozmwialiscie czy moze nadal rozmwiacie? pytalas go moze juz na samym poczatku czego oczekuje czy traktowalas te rozmowy tak samo luzno jak on?

Gość nie wiem co to znaczy
ale mysle,ze jest toba zainteresowany i mu sie podobasz. A COMYSLISZ O TYM JEZELI SPOTYKASZ SIE Z CHLOPAKIEM MACIE SEKS ALE NIGDY ZESCIE SIE NIE CALOWALI W USTA>???

Gość nie wiem co to znaczy
???????????????????????/

Gość aaa...
ugi ale do czego zmanipulowac niby po co ten ktos mialby tracic czas na rozmowach ze mna skor jest mi wiadomo , ze jest to chlopak ktory szuka kobiety na stale . Moze i szuka ale mnie poki co nic wprost nie powiedzial . Tylko to jego zaangazowanie ( kiedy tylko ma czas stara sie zlapac ze mna kontakt i rozmwiamy sobie , jest bardzo milo - ja odczuwam to jako podchody chociaz nie jestem pewna i dlatego zapytalam tutaj) Druga sprawa ktora nieco wszystko komplikuje jest odleglosc , on mieszka poza granicami kraju , a wiec o spotkaniu poki co nie bylo mowy , zreszta odleglosc mowi sama za siebie . Jednak dzisiaj to mysle nie jest az tak wielkim problemem ktorego nie mozna byloby przeskoczyc . No nic zobacze czy to sie jakos rozkreci czy faktycznie jestem dla niego osoba z ktora dobrze mu sie rozmawia i to tyle