Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świerzak

szukam kobiety

Polecane posty

Gość świerzak

prosze moderatorow o nieusuwanie tego topika, nie lame regulaminu, jesli tak bardzo prosze o wskazanie tego miejsca. nie obrazam nikogo, w moim poscie nie ma tresci wulgarnych. topiki o podobnych tresciach trzymaly sie dosyc dlugo na kafeterii. ale nie bede zanudzal, do rzeczy.... skoro temat o szukaniu dziewczyny, milosci itd. nie zostal usuniety, postanowilem sam cos napisac :P biorac pod uwage liczbe kobiet na kafeterii oraz to ze duza ich lcizba jest samotna i niedopieszczona pisze ten oto post interesuje mnie tylko i wylacznie seks, bez sponsoringu, moge dojechac samochodem, wszystkie kobiety ktore beda zainteresowane prosze o kontakt na meila judasz28@gmail.com nie pomylilem for to po 1 na erotycznym nie da sie pisac, na uczuciowym topik nie pasuje, ciazatki odpadaja :P byl temat o milosci na ogolnym wiec nie widze przeszkod dla ktorych i ten temat moglby byc

Gość świerzak
zapomniałem dodać, że mam 160 cm wzrostu, garba, widoczne braki w uzębieniu, i kuśkę na 8 cm którą nie zawsze staje :(

Gość świerzak
podszyw 😭 ktos mi zazdrosci najwyrazniej :classic_cool:

tera nikt się nie podszyje :) to jak? znajdzie się jakaś du­pencja, która poleci na taką maszkarę jak ja?? :D

Gość świerzak ........
gilotyna to bylo niesmaczne .. juz ktos mi nika zarezerwowal :O

Gość świerzak ........
niosl wilk razy kilka poniesli i wilka:D ale co tam ciesz sie cieciu :classic_cool:, ja bede podbijal ;)

Gość świerzak ........
takim sposobem to pewnie mi skrzynka peknie od ofert...:classic_cool: do czarnego zebys sobie reke zwichnol onanisto brzydki 😡

Gość świerzak ........
i wszystkie jakie widzialem byly w formacie avi piszcie smialo dziewczyny :P dyskrecja gwarantowana :) mam nadzieje czarny ze twoja kobieta do mnie napisze :classic_cool: