Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojazajakwa193

jak mozna byc taka s...?

Polecane posty

Gość mojazajakwa193

cze jak ktos mnei kojarzy to wie o co chodzi jak nie to ma pecha ale to nic chodzi o to ze pewna suka mnie w chuja zrobila napisala mi dzisiaj ze ma kogos i juz mnie nie kocha jak ona mogla mnei tak oklamywac ja ja kochalem do teraz i to naprawde nawet jak sie z nia poklocilem i jak ja przepraszalem to sie rozplakalem(2 dni temu) po prostu nie lubie wyrzadzac komus krzywdy i sie z tym zle czulem bardzo mi to ciazylo (nie zdradzilem jej) odrazu sie po tym lepiej poczulem myslalem ze cos z tego bedzie bo chyba mi wybaczyla , a tu masz ci los wkurwiajace jest to ze nigdy mi nie mowila jak cos sie dzialo osobiscie tylko przez telefon a ja sie pozniej denewowalem niepotrzebnie ale teraz najlepsze ...jak otrzymalem tego sms na poczatku juz sobie myslem ze pewnie chce sie spotkac i bedzie dobrze a tu zonk i wiecie co nawet sie tym kurwa nie przejalem nieiwem sam sie zaskoczylem no dobra w pierwszych sekundach zalamka dopiero po chwili do mnie to dotarlo ze to jest zwyczajana dziwka patrzac teraz na to wszystko dochdze do wniosku ze jzu chyba nigdy nei zaufam kobiecie ja pierdole jak mozna tak klamac nie moge wogole jak mozna byc takim bez uczuciowym ja bym tak nie mogl napisac i tego przez tel zakonczyc to sie stalo z dnia na dzien pewnie sobie szmata mysli ze teraz gdzies placze i pije wóde ale tu sie myli suka musze zmienic nr telefonu a teraz rada dla wszystkich facetow uwazajcie na swoje kobiety bo nie znacie dnia ani godziiny ja bym dal sobie jeszcze tydzien temu za nia reke uciac i co ...dzis bylbym kurwa bez reki EMA "oni ciagle nas nie rozumieja to juz tak dlugo ze nie umiem sie tym przejac "

Gość HAHAHAHAHAHAHAHHA
Żałosny jesteś. Czego szukasz na babskim forum?? Pocieszenia?? Ja też bym ciebie zostawiła idioto. Podać się husteczke żebyś mógł wytrzeć nosek??? Hahahahahahaha. PŁACZ I ŻAL.

Gość moajzajawka193
wez sie gon kto powiedzial ze szukam pocieszenia to jest raczej rada przestroga dla innych szmato pewnie sama jestes dziwka tylko ze dajesz za darmo zreszta mam to daleko w dupie :D

Gość super babka
z niej takiego prostaka tez bym nie chcaial

Gość dzieciaku naucz się
rozmawiać z ludźmi.

Gość mojazajawka193
super babka mowisz no moze i masz racje co tydzien nowy facet ze mna wyjatkowo jakas wytrzymala tak dlugo ja o tym slyszlem od jakichs tam znajomych ale w to niewierzylem bo bylem zaslepiony dopiero jak ze mna zerwala to prawdziwy kumpel mi powiedzial mowil ze nie chcial mi tego mowic wczesniej poniewaz myslal ze moze sie zmieni i wogole wiec jezeli dla ciebie super babka to jest( niewiem jak to nazwac) siksa ktora co tydzien zabawia sie z innym to pogratulowac szacunku do siebie mialem juz tego tematu nie poruszac ale jakas sie tak natrafilem i chcialem jeszce cos dopisac pozatym juz teraz pisze na spokojnie zaczyna mi przechodzic mam nadzieje ze za jakis czas calkiem ja wymarze z pamieci na marginesie jeszce raz powtorze juz nie zaufam zadnej

Ja nie ufam facetom...więc to jak się kto zachowuje działa na nasze podejście do plci przeciwnej w obie strony...

Gość widzisz
....gościu! czytaj i ucz się.one wszystkie takie są.

Gość ja nikomu nie ufam

Gość FajnyGostek
a ja tam cie rozumie... tez kiedys za moja byla dalbym sobir reke uciac, stary ... ja nawet nie wierzylem jak mi mowili ze ja widzieli z jakims innym kolesiem.. pytalem ja ona mowila ze nie .. ja wierzylem, po miesiacu miala odwage sie dopiero przyznac... prawda jest taka ze jak konczy sie milosc, one sa na tyle naiwne i troche nieporadne ze wierza w byle co byle komu i potrafia chamsko cie zostawic, wbic noz w serce... tak juz jest- chociaz nie kazde, ale tam 3maj sie... minie ci za jakies pare miesiecy, a ona wtedy bedzie zalowac, zawsze zaluja... to norma, zycie jest chociaz troche sprawiedliwe.... :>

Gość d4894
Czlowieku, uzywaj kropek i przecinkow! Nic nie mozna zrozumiec z tego belkotu.

Gość mojazajawa193
FajnyGostek masz racje , to jest zycie w dodatku kurewskie, wierze a raczej mam taka nadzieje ze mi przejdzie i o niej zapomne ,po dwoch dniach od ostatecznego rozstania wkurwienie zamienia sie w rozpacz ,kurde niewiem co robic nic mi sie nie chce nie mam na nic ochoty nie zycze nikomu takiego stanu nawet wrogom to jest gorsze niz bol fizyczny