Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flui

na jak dlugo starcza wam opakowanie fluidu?

Polecane posty

Gość flui

i jak czesto uzywacie?

ja mam podkład nivea visage young i jak na raize 4 miesiace a go ciągle pełno/ używam prawie codziennie

Gość ja używam codziennie
podkładu w płynie, 30ml wystarcza mi na ok. 16 miesięcy. I nigdy nie używam na czole:) Nakładam podkłąd tylko na policzki, na brodę też czasami. Mam bardzo dobry podkład, idealnie dobrany kolor i nie widac absolutnie żadnej różnicy między pomalowanymi a niepomalowanymi częściami twarzy. Tyle, że skóra wydaje się dużo gładsza, jednolita, nie widac porów, małych przebarwień itd. No i dobrze, że podkład jest bez zapachu, bez tłuszczu i po prosdtu nie traci swoich właściwości nawet przez 1,5 roku. Ale już po tym czasie, nawet jak mi coś zostaje, to wyrzucam i kupuję nowy.

Gość na miesiac

Gość na miesiąc
??????? To musisz jakoś strasznie dużo używać! Albo jakiś kiepski podkład kupujesz...

Gość BubiGirl
ja uzywam max factor i uzywam go z mama i starcza nam na ok 3 mce przy codziennym uzywaniu.

Gość na miesiac--REVLON

Gość figaa
mi 30 ml starcza na jakies 3-4 miesiace przy codzinnym uzywaniu.

Gość na miesiac--REVLON
nO TO WIDOCZNIE JA BIORE O WIELE WIECEJ

Gość rafu
Jak można podkład nakładać tylko na policzki!!!!

Gość BubiGirl
wszystko zalezy od konsystencji fluidu. max factor jest dosc gesty i dlatego pokrywa cala twarz. rzadkie podklady naklada sie grubiej bo daja wrazenie ze nie pokrywaja calej twarzy

Gość mi wystarcza
na 1,5 - 2 lat

Gość mozna nakładac tylko na policz
ki i na nos- ja tak robię:) Na brodzie mi nie potrzebny podkłąd, tylko przypruszam pudrem brode i czoło i jest ok. A różnicy NIGDY nie widać, jak pisałam wyżej. W ogóle ni9e widać, ze jestem umalowana. Nie tapetuję się i po prostu chcę wyglądac lepiej, ukryć drobne przebarwienia i wygładzić skórę. A że używam wysokopółkowego podkłądu, mam mnóstwo odcieni do wyboru, któe ododatkowo dopasowują się do skóry i nie widac tego podkadu. Ja natomiast nie rozumiem, jak można zużywać cały podkłąd, jeszcez tak kryjący i maskowaty jak Revlon w miesiąć... Ale nie mówię, z eto niemożliwe i nie krytykuję,. Tylko wątpię, żeby to upiększało.

Gość no coz jedni chca zatuszowac
conieco, inni wola pomaranczowa maske:O

Gość fliu
tez mam wrazenia ze im bardziej podklad jest rzadki tym szybciej go ubywa ale za to te rzadsze chyba bardziej ukryja slady jesli naloze kilka warstw, bo ostatnio bardzo przesuszyla mi sie cera i widac skorki a musze miec dobre krycie chyba ze istnieje taki fluid dosc rzadki a ladnie kryje

Gość a mi sie szybko
nudzi i najchetniej zmienialbym co miesiac

Gość a jakiego uzywasz
dokladnie tego z gornej polki? jesli mozna wiedziec... ja uzywam estee lauder double wear i przy codzioennym uzywaniu wystarcza mi na okolo 6-8 m-cy. daje go na całą twarz.

Gość Nie wiem Nie powiem
Uzywam kilka razy w ms, takze na dluuuugo

Ja podkładu używam codziennie czasem nawet 2 razy jak gdzieś wychodzę po południu i starcza mi na miesiąc używam Loreal Infallible

Gość iyiyiyiyiyiygbg
unifiance la roche posay, 30 ml, 3-5 razy w tygodniu, 4 miesiace codziennie, mam od maja. nakładam tez tylko tam gdzie trzeba i bardzo cienka warstwa

Gość judshsga
mam już 4 lata jedno opakowanie ale juz chyba termin się kończy następne muszę kupić na kolejne kilka lat

na kilka lat??????????to ile razy go nakładacie w ciagu tych lat....30????????ja używam vichy dermablend-serdecznie wszsytkim polecam, idealna twarz, zero jakichkoliwek plam, nie widac nawet jak sie zaczerwienisz;))))))))))))))))a wygląda naturalnie, mi starcza na 3-4miesiace, uzywam codziennie , po 2 razy

35 ml podkładu Lasting Performance MF w zupełności wystarcza na 8-12 m-cy. Stosuję podkład prawie codziennie.

Gość vega.
najczesciej uzywam podkladow l'oreal i ze spokojem starczaja mi na rok, mimo, ze maluje sie prawie codziennie. nakladam zupelnie normalna ilosc - do umalowania calej twarzy wystarczy mi kropla wielkosci malego paznokcia, a wcale nie mam super idealnej cery... teraz uzywam lancome color ideal - polecam!!! podklad ma pompke, 1 porcja wystarcza na cala twarz, jednak jest dosc rzadkie, wiec jesli zalezy mi na lepszym kryciu, naciskam dozownik dwa razy i rozprowadzam podklad na twarzy. za pierwszym razem myslalam,z ebedzie maska, ale o dziwo, podklad IDEALNIE stopil sie ze skora i nie bylo go wcale widac, szok!

LRP 10 m-cy do roku przy codziennym stosowniu, ale pamietam ze inne starczaly na wiele krocej ok. 3, 4 m-ce teraz uzywam naturalnych i tez starczaja na ok. 4 m-ce czasem warto zainwestowac bowydajny podklad w sumie wychodzi taniej