Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwsza naiwna

Czary mary

Polecane posty

Gość pierwsza naiwna

Kocham Go i wierzę, że jeszcze się zejdziemy. Czuruję. Tak jestem naiwną, kochającą kobietą. I wiara czyni cuda a ja w cuda wierzę . ❤️

Gość druga naiwna
mam tak samo :D

Gość naiwniara
ja też

Gość pierwsza naiwna
Naiwność nie mija mi z czasem, a to już ładnych kilka miesięcy bez Niego ! I wiem, że teraz ktoś może napisać "tracisz czas, życie" nie rusza mnie to. Ja kocham tylko Jego !

Gość maritkaaa
mam nadzieje, ze czekaniem a nie poprzez czary, lalki z wosku, magie która ma na celku wam korzysc a kobiecie innej cos złego jelsi takfacet do którego wzdychacie powinien wam wyciąc z liscia Miłośc nie szuka swego:)

Gość pierwsza naiwna
Pewnie, że nie! Nie ma to nic wspólnego z nienawiścią z kogoś kto ewentualnie miałby się przy Nim pojawić. Miłość i tylko pozytywne fluidy.

Gość milka1
a może masz intuicję i wiesz ,że to przeznaczenie :)

Gość pierwsza naiwna
Chciałabym, żeby to właśnie był ten mi przeznaczony :) . Wiem, że ten czas bez Niego, teraz, pozwolił mi docenić, wydorośleć, bardzo wiele zrozumieć, jestem bogatsza o to wszystko.

Gość zoorpa
mnie tez zostawil... po 4 latach wspolnego mieszkania i planowania przyszlosci pewnego dnia powiedzial mi ze nie moze na mnie patrzec,ze juz mnie nie kocha i spakowal moje rzeczy w kartony i przywiozl je wieczorem do pracy... a ja nadal go kocham! przeciez to jest chore...on juz kogos ma,prawie nie mamy ze soba kontaktu a jak mamy to mam wrazenie ze go nie znam...ze to ktos inny... mam nadzieje ze niedlugo sie otrzasnie i wroci...inna by juz nie chciala go znac...do dupy z ta miloscia...

Gość kogelmogel222
zoorpa mam to samo:(( juz nie moge wytrzymac!!!!!