Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogolnie mowiac

dlaczego polki tak nie wygladaja?

Polecane posty

Gość ogolnie mowiac

swietne laski! prestizowy pokaz mody! http://codziennie.info/?p=405 oczywiscie tu sa prawie same brazylijki, top modelki ale nasze top modelki to brzydule przy nich dlaczego? dlaczego polki to takie maszkary:(

Gość jak ci się nie podoba to
wypierdalaj!

Gość stolat
ogolnie mowiac stary czemu polacy........ ehhhhhhh lepiej nawet nie porownywac wy nawet nei potraficie o higiene zadbac a co dopiero pomazyc o jako takeij sylwetce :O

Gość ogolnie mowiac
chcialem dodać że jestem impotentem fiut mi zwisa i nie staje ni chu chu więc czasem ponajeżdżam na Polki bo kurde niewyżyty jestem że aż mi w pałce napierdala... no Wacław stań stań....!! flak

Gość stolat
uchodowałem se taka woskowinę w uszach że mi wisi do pasa... ale taki mam fetysz i pani Kazia z miesnego lubi jak nią tym łechcę... a jak jej puszcze baka na twarz to ma 5 orgazmów pod rząd tak jedzie... zajebisty jestem skorupę z brudu mam już 5 cm

Gość wygladam podobnie
jak ta cala ambriossio i wiecie co? mam chlopaka fina. Polscy mezczyzni nie dorastaja skandynawom do piet. Tamci sa wysocy, przystojni, opiekunczy, maja glowy na karku a w dodatku bardzo inteligentni. Dziewczyny dajcie sobie spokoj z polskimi mezczyznami, bo w porownaniu do kobiet z innych jestesmy naprawde piekne wiem cos o tym.

Gość wygladam podobnie
do kobiet z innych krajow mialo byc oczywiscie

Gość wygladam podobnie
każdego wieczora zadowalam się dorodnym kabaczkiem :classic_cool:

Gość wygladam podobnie
podszywacze sa jak robale w jablkach, jak juz opanuja jakis topic (czyt jablko) to zezra cale hahahah

Gość glos prawdy
polacy do banda nieduacznikow z zapadneita klata wystajacym brzuchem brudasy ktorym capi z jajec ale i tak taki delikwent zapierprzajac do baru wieczorowa pora idzie ulica i mysli 'o kuzwa jaki ja jetsem zaje8isty wszystkie laski na mnie leca' panowie jetsescie zalosni.... i te komentarze....ze Polki to i tamto......ehhhhhhh ...smiech na sali a te wszytskie podszywy swiadcza tylko o tym ze prawda w oczy kole...:classic_cool:

Cudze chwilicie, swego nie znacie :) Odkąd w Anglii jestem, już dziesiątki facetów powiedzialo, że w Anglii bardzo latwo poznać Polkę. Bo jest bardzo ładna :) Wszyscy mówią, że chętnie by do Polski pojechali, bo w Polsce najladniejsze dziewczyny. Zresztą - to prawda stara jak świat, więc nie narzekajcie. :)

Gość echhhhh szkoda że w Polsce
nie ma więcej czarnoskórych, bo Ci Polacy to w majtasach mają koliberki w porównaniu z Murzynami. Ech rozmarzyłam się....

Gość wygladam podobnie
glos prawdy--> dokladnie, wszystko sie zgadza. Zenujace po prostu.

Gość fakt- mowi
do ogulnie mowiac nie widzisz pieknych kobiet bo jestes z PGR u -krolowa nafty i azbestu :(